Uzman Üye
anladım hocam o zaman baya iyi olmuş çok sırıtmamış ben bi rapçinin sedi sandığım için sordumkonusu yapacağım zaten de , biraz daha şu ai yi kullandıktan sonra tüm tecrübeleri paylaşacağım
yapay zeka sesi normalde başka sanatçıların sesini kullanıyordum ama yapay zeka metin okumadan çevirdiğinde yanlış okuyor,bu yapay zekanın kendi sesi :d
şarkı senkronizasyonu iyi olunca yapay zekada iyi iş çıkarıyoranladım hocam o zaman baya iyi olmuş çok sırıtmamış ben bi rapçinin sedi sandığım için sordum
peki hocam nasıl yapılıyor bu tarz şeyler nasıl okuta biliyor yapay zekaya öğretme şansın var mışarkı senkronizasyonu iyi olunca yapay zekada iyi iş çıkarıyor
Konusu detaylı yapacam bayramdan sonrapeki hocam nasıl yapılıyor bu tarz şeyler nasıl okuta biliyor yapay zekaya öğretme şansın var mı
hahaha geç be hocam kısa bi info versen olmazmıydıKonusu detaylı yapacam bayramdan sonra
genelde capcut ve after efecct ile birlestirme yapiyorum,rvc gui biliyorsan sesi bunla tasarlıyoruzhahaha geç be hocam kısa bi info versen olmazmıydı
rfc gui ne hocam googlede bulamadım baktım amagenelde capcut ve after efecct ile birlestirme yapiyorum,rvc gui biliyorsan sesi bunla tasarlıyoruz
Rvc gui diye yaz github dosyası olarak indirmek gereklirfc gui ne hocam googlede bulamadım baktım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?