Süper Üye
Hilede Bazı Adamlar Wallhackde gözükmüyo Ve Yerdeki lootlar Gözükmüyo Bunun Sebebi Ne Olabilir Programı Aç Kapa Yaptım Onu Belirtiyim.
Konunun başlığına bak kardeşim. Amacın yorum kasmaksa report edicem ona göre.Hangisinde kanka anlamadım hangi hile
kardeşim yerdeki lootların isimlerini görmedende oynayabilirsin bence görebilirsin yaniHilede Bazı Adamlar Wallhackde gözükmüyo Ve Yerdeki lootlar Gözükmüyo Bunun Sebebi Ne Olabilir Programı Aç Kapa Yaptım Onu Belirtiyim.
apex olabilir lite olabilir ne bilelim insanlara bu kadar sert yorum yapman yakışı kalmıyor kendine biraz eğitim verkonu başlığına bakarsan görürsün boş yorum yapmanın lüzmu yok kardeşim.
Görmedim konu ayracını kusura bakmaO sorun bir ara bendede vardı. ınsertmi neydi bir kaç kere basmayı falan dene tuşlarla birşeyler yapılıyordu
arada öyle oluyor f6 tusuna bas düzelene kadar sorun kalkıyor ortadanHilede Bazı Adamlar Wallhackde gözükmüyo Ve Yerdeki lootlar Gözükmüyo Bunun Sebebi Ne Olabilir Programı Aç Kapa Yaptım Onu Belirtiyim.
Düzelmiyor Onları Denedim Yalnız Bende .logları ve tempi temizle sonra gir
Bende İlk Defa Karşılaşıyorum Çok Sinir Bozucu Bir Durum Oluyor..böyle bir sıkıntıyla hiç karşılaşmadım