Süper Üye
Hocam arkadaş siyah ekran verip attı dedi zannetim aklıma nasıl gelmedi ya onu çok araştırıp bulmuştum tüh beınternet kafedekı pc wındows 7 yse aero tema ac wındows 10`sa hıle konusundakı vc redıst paketlerını kur
bendede oluyor
cmd yönetici olarak calıştır sonra ..
net start uxsms yaz enter de düzelir
aga aero nasil aciliyo ya dun felan calisiyodu bugun artiq fasm proxy32 caismayi durdurdu hatasi veridi yardim etsen aero nasil aciliyo bende rusca bilgisayar vdeosu felan varmi veyada ss le yardim etsen sevinirdimınternet kafedekı pc wındows 7 yse aero tema ac wındows 10`sa hıle konusundakı vc redıst paketlerını kur
aga aero nasil aciliyo ya dun felan calisiyodu bugun artiq fasm proxy32 caismayi durdurdu hatasi veridi yardim etsen aero nasil aciliyo bende rusca bilgisayar vdeosu felan varmi veyada ss le yardim etsen sevinirdim
Youtube yaz bulamazsan ben atayım bulupaga aero nasil aciliyo ya dun felan calisiyodu bugun artiq fasm proxy32 caismayi durdurdu hatasi veridi yardim etsen aero nasil aciliyo bende rusca bilgisayar vdeosu felan varmi veyada ss le yardim etsen sevinirdim
bulamadim ya aga atarmisin lutfenYoutube yaz bulamazsan ben atayım bulup
windows 7de calısmazmı?ınternet kafedekı pc wındows 7 yse aero tema ac wındows 10`sa hıle konusundakı vc redıst paketlerını kur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?