1909 ındırıyorum son surumu olurmu hılede 1903 ve 1909 çalısıyor dıyor zaten1907 indir knk sonra fotmat atar gibi onu kur
evet hıle postuna bak only 1903-1909 surumunde çalısıyor dıyorsürümle alakası var mı ?
benim sürümüm 1909 orda yanalış tuşa basmışım bende her hile çalışıyor1909 ındırıyorum son surumu olurmu hılede 1903 ve 1909 çalısıyor dıyor zaten
Post automatically merged:
evet hıle postuna bak only 1903-1909 surumunde çalısıyor dıyor
ayn benımde tahmınım surumden bakalım yukleyeyımde deneyecegım bırdaha ıns çalısırbenim sürümüm 1909 orda yanalış tuşa basmışım bende her hile çalışıyor
knk dene bi olmasa yaza bidaha bakarız sıkıntı olmazayn benımde tahmınım surumden bakalım yukleyeyımde deneyecegım bırdaha ıns çalısır
grupa mıllete sabahtan aksama kadar yardım ettım 3 4 saat ugrastım hıle ıcın gelınen sonuca bakayn benımde tahmınım surumden bakalım yukleyeyımde deneyecegım bırdaha ıns çalısır
tamam sağolknk dene bi olmasa yaza bidaha bakarız sıkıntı olmaz
sen sürüm ü bi dene ben bakarım bi olmassagrupa mıllete sabahtan aksama kadar yardım ettım 3 4 saat ugrastım hıle ıcın gelınen sonuca bak
Post automatically merged:
tamam sağol
tamam ındırıyorum suansen sürüm ü bi dene ben bakarım bi olmassa
herşeyden önce oyunun "C:\ProgramFiles\... " kurulu olduugna emin olur musunbeyler daha demın hıle fıxmı dıye bır post açmıstım ondan sonra wın10 surumume bır bakayım dedım kı ne goreyım surüm 1809 ondan buyuk ıhtımalle banlandım bu hwıd banı çözumunu bulacaz bır sekılde bu srumu nasıl yukseltecez ve banı nasıl kaldıracazz ? bılgısı olan arkadaslar yorum yaparsa sevınırım
eski sürümlerde calışmazsürümle alakası var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?