Arkadaşlar ilk oncelikle herkese merhabalar ben 7 8 ay once hileleri windows 7 ile acıyordum kullanıyordum rahat bir sekilde ama hangi sürüm oldugunu bilmiyorum suan proffessianal kullanıyorum fakat acmıyor eger windows 7 kullanan varsa bana yardımcı olabilir mi hangi sürüm kullandıgıyla alakalı birde windows 8 indir demeyin denedim windows ekranı gelmiyor siyah ekranda kalıyor yardımcı olursanız gercekten sevinirim simdiden tesekkurler
Forumdaki hilelerimiz en stabil Windows 10 (özellikle 1909 sürümü) sürümlerinde çalışmaktadır. Windows 7 üzerinde kullanırken hatalar alabilirsiniz. Forumumuzdaki hileler için önerdiğimiz herhangi bir Windows 7 sürümü yok fakat Windows 7'nin en son çıkan Service Pack'ini kullanırsanız daha çok performans alacağınızı düşünüyorum.
Dostum normalde eskiden ben de windows 7 kullanıyordum fakat güncellemelerin bile geç gelmesi nedeniyle windows 10 basic kullanmaya başladım ve hile kullanma konusunda bu sitedeki hileleri kullanırken hiç birinde sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.
Sana önerim windows 10 kullanmaya başlaman olacaktır.(Eğer sistem gereksinimlerin uygunsa)
Forumdaki hilelerimiz en stabil Windows 10 (özellikle 1909 sürümü) sürümlerinde çalışmaktadır. Windows 7 üzerinde kullanırken hatalar alabilirsiniz. Forumumuzdaki hileler için önerdiğimiz herhangi bir Windows 7 sürümü yok fakat Windows 7'nin en son çıkan Service Pack'ini kullanırsanız daha çok performans alacağınızı düşünüyorum.