Hileler nasıl kodlanıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Esenlikler arkadaşlar. Şimdi merak ettiğim birkaç şey var lütfen buraya bilgili kişiler yazarsa sevinirim. Şimdi örnek vereyim ben de wolftü da birkaç hile kodladım çalışmıştı C#'dı sanırım yanlış hatıralmıyorsam C#'dan yapıyordum onu da internette videolara baka baka yapıyordum yani. Anlayacağınız acemi işiydi. Herneyse ama ben böyle baktığımda millet baya baya kodluyor. Merak ettiğim bazı şeyler de şunlar; O hilelerin kodlarını nasıl buluyorsunuz? Yani şöyle mesela wall hack kodlanacak oyunda ki o kodu nasıl elde ediyorsunuz? Kodları elde etmenin bir yolu mu var yoksa yazılım sayesinde mi ortaya çıkıyor? Yani demem o ki o hile kodlarını nasıl buluyorsunuz?

UwU :3
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
şöyle; c# değildir öncelikle senin kodladığın visual basictir tahminimce. bahsettiğin konu offsetler,bunun hakkında youtubeda çok fazla konu var ingilizce kaynaklara bakabilirsin youtubedan fazlasıyla var basitçe öğrenebilirsin offsetleri pointerları.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
cheat engine kısmından offset falan buluyolar bildiğim kadarıyla, paran varsa udemy, not money go to youtube

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...