hileler nasıl yakalanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
otomatik makina banlıyor çok fazla aynı suçtan rapor yemişsen oyunların inceleniyor eğer şüpheli davrandıysan ve çok olduysa banlanıyorsun

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hile açıp injectlemesi yeterli knk windsharp direk banlatır lb reborn ise banlatmaz belkide hilen injectlendi ama gereksinimleri yüklemedin diye çalışmadı ondan dolayı olabilir

Üye
4 HİZMET YILI
hilenin ne kadar iyi kodlandığına göre fark edile bilir kodlandıysa oyunun sistemi algılayıp otomatik banlar ama profesyonel kodlananlarda anlaması zor olduğu için kolay kolay ban yemez

Üye
4 HİZMET YILI
deneme amacı ile scripti açıp lolde botlara karşı bir maç girdim. hile aktifleşmedi fakat sorun bu değil. botlara karşı 30/0 falan oynadım(zaten en kolay moddaydı) ve hile çalışmamış ve kullanmamış olmama rağmen maç sonunda hesap ban yedi. aynı hileyi kullanmama rağmen ban yemediğim maçlar da var. neye göre fark ediliyor bu? kda iyiyse hile var diye kontrol ediliyor iyi değilse edilmiyor mu? bunu merak ettim bilen birisi bilgilendirebilir mi
Ritoun dosyalardan bulduğunu biliyorum sadexe

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
3. parti yazılım tespit edildiği için banlanıyorsun.

Üye
4 HİZMET YILI
deneme amacı ile scripti açıp lolde botlara karşı bir maç girdim. hile aktifleşmedi fakat sorun bu değil. botlara karşı 30/0 falan oynadım(zaten en kolay moddaydı) ve hile çalışmamış ve kullanmamış olmama rağmen maç sonunda hesap ban yedi. aynı hileyi kullanmama rağmen ban yemediğim maçlar da var. neye göre fark ediliyor bu? kda iyiyse hile var diye kontrol ediliyor iyi değilse edilmiyor mu? bunu merak ettim bilen birisi bilgilendirebilir mi
lp reborn kullanabilirsin, hile 1 kere inject edildikten sonra çalışıp çalışmaması birşeyi değiştirmiyor.

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Daha öncesinden bir hile kullanma geçmişi varsa o maçtan sonra atılacak diye bir şey yok ban dalgası gelince atmış olabilir ya da lol açıkken başka oyunda hile yapmışsındır sisteme yakalanmıştır

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bir çok kişi report ettiği zaman genelde banlanırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...