Hilelerden anlayan arkadaşlar konuya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar eskiden benim kullandığım bedava csgo hilesi vardı fakat şimdi bulumamıyorum içinde spinbot vs. vardı çok kaliteliydi bildiğin güzel hileler var mı?

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Kardeş Birçok Hile Ban Yedi Kaldırıldı Haberin Olsun Hileler Hep Yenileniyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Memoryhackers'ın kendi yaptığı hilede bazıları çalışmıyor

VerifySpoof
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Çalışır durumda dediğin ESP , AİM VS Çalışmıyor. Deneyip yorum yaparsan iyi olur
sen yapamamışsındır yapanlar var kardeşim hem fix olsa şidi loaderde fixlenirdi az önce girdim fıstık gibi calışıyor ayarları yapamamışsındır

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ve hilenin ara yüzü değişmiş güncelleme gelmedi demi hacke dun böyle değildi daha basit ve çalışıyordu :(

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar evet sorunlar var hilelerde yeni versiyonda rage bot mot vardı ne güzel wall hack filan şimdi bu güncellemede trigger bot diye bir şey koymuşsunuz ayıptır söylemesi açıyorum hiç bir şey etkilenmiyor botlarla göz göze geliyorum sadece ayrıca diğer old olan sbyte hilesindede aim bot çok kötü keleşim kendi kolumla daha iyiyim fakat karşıya hile gelince yok ediyor rage botu ile bizim hileye rage bot gelince mutlu olmuştum şimdi oda gitti (ayrıca sadece hile açanlara karşı açıyorum ben hileyi) yani şu oyun yüklenirken kapanan hileye dönseniz çok güzel olur aslında rage botu falan filan güzeldi. şuan bulunan 2 hilede bence kötü :/ sadece fikrimi belirttim tabi bu hileler zor hazırlanıyor fakat eski versiyonu kalsaydı 3.0 sın daha iyiydi. tabi olan biteni bilmediğim için biraz cahilliğime verebilirsiniz fakat eskisinden yana oyum. hile tespit ediliyor diye yenilediyseniz tamam anlarım ama çok kötü yani.
Post automatically merged:

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Eğer Sbyte VIP Hack kullanıyorsan tüm özellikler sorunsuz çalışıyor. Old kullanıyorsan ayrı kardeşim. Boş yapmayın kötülemeyin şu hileleri.
Eğer Sbyte VIP Hack kullanıyorsan tüm özellikler sorunsuz çalışıyor. Old kullanıyorsan ayrı kardeşim. Boş yapmayın kötülemeyin şu hileleri.
BOŞ YAPMA MI??? Kardeşim çalışmıyor hile bildiğiniz varsa söyleyin dedim

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar yeni versiyon direk acılmıyor admin veya siz yardımcı olabilirmisiniz ?

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Şimdiki daha güzel olmuş bence.Düzgün arayüz ve ayarlama.Eksiği rage kalkmış.
Post automatically merged:

arkadaşlar yeni versiyon direk acılmıyor admin veya siz yardımcı olabilirmisiniz ?
Önce oyunu aç sonra hileyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...