şuan loaderdeki bütün hileler çalışır durumda fix yedigi zaman otomatik kapanıyorMemoryhackers'ın kendi yaptığı hilede bazıları çalışmıyor
Çalışır durumda dediğin ESP , AİM VS Çalışmıyor. Deneyip yorum yaparsan iyi olurşuan loaderdeki bütün hileler çalışır durumda fix yedigi zaman otomatik kapanıyor
Hatırlamıyorum ki hatırlasam ben arıyacamhilenin adı neydi söylersen yrdmcı olabilirim
sen yapamamışsındır yapanlar var kardeşim hem fix olsa şidi loaderde fixlenirdi az önce girdim fıstık gibi calışıyor ayarları yapamamışsındırÇalışır durumda dediğin ESP , AİM VS Çalışmıyor. Deneyip yorum yaparsan iyi olur
Old versiyonmu?sen yapamamışsındır yapanlar var kardeşim hem fix olsa şidi loaderde fixlenirdi az önce girdim fıstık gibi calışıyor ayarları yapamamışsındır
Eğer Sbyte VIP Hack kullanıyorsan tüm özellikler sorunsuz çalışıyor. Old kullanıyorsan ayrı kardeşim. Boş yapmayın kötülemeyin şu hileleri.Çalışır durumda dediğin ESP , AİM VS Çalışmıyor. Deneyip yorum yaparsan iyi olur
Eğer Sbyte VIP Hack kullanıyorsan tüm özellikler sorunsuz çalışıyor. Old kullanıyorsan ayrı kardeşim. Boş yapmayın kötülemeyin şu hileleri.
BOŞ YAPMA MI??? Kardeşim çalışmıyor hile bildiğiniz varsa söyleyin dedimEğer Sbyte VIP Hack kullanıyorsan tüm özellikler sorunsuz çalışıyor. Old kullanıyorsan ayrı kardeşim. Boş yapmayın kötülemeyin şu hileleri.
kardeşim wolftü hileleri çalışıyor mu?şuan loaderdeki bütün hileler çalışır durumda fix yedigi zaman otomatik kapanıyor
new + oldOld versiyonmu?
Denemedim Bilmiyorumkardeşim wolftü hileleri çalışıyor mu?
Şimdi denedim ve aimbot çalışmıyornew + old
Denemedim Bilmiyorum
Önce oyunu aç sonra hileyi.arkadaşlar yeni versiyon direk acılmıyor admin veya siz yardımcı olabilirmisiniz ?
Denemedim Bilmiyorum
bilader sende çalısmıyor sövecem artık kapat konuyu[/QUOTE]Şimdi denedim ve aimbot çalışmıyor