hata budur çeviride altında bu yazıo Yasaklanan donanım kimliği
Bu hatayı alacaksınız. "Donanım kodunuz yasaklandığı için müşteriniz artık izinsiz bir program olacak.
OYUNubg Lite pc
TMAC deiştirme programı denedim olmadı vpn proxy çok şey denedim beyler pc ban atmış bu başka pcde denedim sorun olmadı bu ip deiştirme tam olarak bilen varsa yarın gündüz bidaha yazıcam tw den yapabilicek solerse iyi olur cozulmedi
Arkadaşlar Bu ip deiştirme felen denedim olmadı farlı yontemler felen varsa bi tw gelinde siz bakın ben pek anlamıorum bide bu banı kaldırmaz galiba bu oyun tw veriyim ozelden mesaj atana bi baksın olmassa
Google da "Hwid change" olarak arat çözüm yolu budur. Videolu anlatımlar var. Mobilden yediysen cep telefonunu rootlayip "Device id changed" programlari ile cihazın idsini değiştirebilirsiniz. Rootlayip yapmanı, gerek
Google da "Hwid change" olarak arat çözüm yolu budur. Videolu anlatımlar var. Mobilden yediysen cep telefonunu rootlayip "Device id changed" programlari ile cihazın idsini değiştirebilirsiniz. Rootlayip yapmanı, gerek
Konu sahibine bende belirteyim hatanın zaten kendisi söylüyor cihaz engellemesi desede cihazına atanan id den engelliyor seni pubg mobile bu yüzden tencent emulator kullanıyorsan emulatore device id changer apk indir kur ve random device id ata sorunsuz giriş yap. Telefonden yediysen root felan bilmem ama rootsuzda yapılırsa senin çözümün arkadaşın dediği gibi device id changer.