beyler hileyi kullanmayın no ban safe diyor burdaki bi kişi herkez efso felen demişti ban atıyor banlar yeni açılmıştı yine ban yedim saolasın yeni gelicek hileyide kullanmayınız bilginize
emin misin mh nin hilesini kullandığına ve donanım ban attığına ? donanım ban atılsa eğer binlerce kişi kullanıyor ban yiyen varsa konu acar bildirirdi
suan arkadaş boş yapıyor ben 6 aydır kullanıyorum hatta 7 ay Oldu hıc bısey Olmadı boş yorum yapıp forum kırletmeyın lutfen adamlar ılgılenıyor 7/24 sızde bıraz hoşgoruyle karsılayın
ban konusuna gelınce duydugum en saçma şey aim bot açık oldugu halde 4 sezondur ban yemedim ise kimse ban yemez arkadaşlar hele sadece izleme kullanan arkadaşlar kesinlikle yemezler boş yapma birader
Hangi Oyunda Ne Yaparak Ban Yedin Birde Açıklasaydın Çünkü Bazı İnsanlar Hileyi Kullanıyorlar Sanırsın Bir Tek Onda Var Göstere Göstere Oynuyorlar Ve Doğal Olarak Fazla Reporttan Takip Edilip Banlanıyor
selamunaleykum,yarım saat önce pubg mobile emilatör hilem çalışıyordu,ama şimdi hile açılıyor ama hiç biri çalışmıyor,aım esp radar hepsini on yapıyorum ama aktif olmuyor,guncellememi geldi acaba ,bilgim yok,eger geldiyse tekrardan linki indirmeme gerek varmı,not:windows7 ve güncellemerim kapalı,yardımcı olursan sevnirim,şimdiden teşekkürler kolay gelsin
selamunaleykum,yarım saat önce pubg mobile emilatör hilem çalışıyordu,ama şimdi hile açılıyor ama hiç biri çalışmıyor,aım esp radar hepsini on yapıyorum ama aktif olmuyor,guncellememi geldi acaba ,bilgim yok,eger geldiyse tekrardan linki indirmeme gerek varmı,not:windows7 ve güncellemerim kapalı,yardımcı olursan sevnirim,şimdiden teşekkürler kolay gelsin