Hileleri Sorunsuz Aktif Etmek/ Oyunlardaki OTO LOG Temizleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ben de bugün yarım saat disk birleştirme gibi performans artıran şeylere bakıyodum disk birleşene kadar forumda takılam dedim buradada bi seçeneğim olduğunu gördüm çok sağol

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI

Sub

Linux Master SQL Master
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Emeğinize Sağlık Hergün Düzenli Olarak Her Oyun Sonu Veya Her Oyun Başı Yapmak Gerekiyor mu

Not a cheater
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Bu bilgiyi sağladığınız için teşekkür ederim

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba Sevgili MH Üyeleri

MemoryHackers'ı aktif ederken bir çok sorun yaşayan üyeleri görüyorum bu sorunun önüne geçmek için özel olarak kodladığım
CMD dosyasını paylaşacağım.

Aslında bir çoğumuzun bildiği gayet basit işlemlerle gerçekleştirdiğimiz
fakat manuel olarak her gün düzenli olarak yaparken üşendiğimiz işlemleri kod olarak bir araya topladım.

:özellik:

- Peki bu yazılım bize ne sağlıyor?
  1. Gereksiz dosyaları silerek geçici olarak daha hızlı performans,
  2. DNS Önbelliğini temizleyerek çözümleme hızında artış,
  3. İnternet çerezlerini temizleyerek gizliliğinizi korur.
  4. Oynadığınız tüm oyunlarda LOG dosyalarını silerek ceza alma sürenizi geriye çekerek, erteliyor.
  5. MEMORYUI çalıştırıp hileyi aktif ederken "İşlem bekleniyor" hatasınında önüne geçer.
    Bizzat defalarca kez denenmiştir!

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Sadece tek bir tuşla Zaman/Performans kazandırıyor! :brainfree:

:indir:

pbg oyunundan örnek vermek gerekirse her oyunun olduğu gibi bu oyununda bir anti-cheat sistemi mevcuttur.
Sizi reportlayan oyuncular, oyun içerisindeki sorunlar, hatalar ve denetiminiz LOG dosyasınıza yazılır. Oyuna giriş yapmadan önce bu LOG dosyasını silmek cezayı ciddi bir süre ertelemektedir fakat yine sonuç hüsranla bitmektedir. :)

aga bunları yapsam bendeki bu blockpost hatasını cözermi ya ilk çiktiğindan beri kullanamiyorum =
resimdeki hata

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
aga bunları yapsam bendeki bu blockpost hatasını cözermi ya ilk çiktiğindan beri kullanamiyorum =
resimdeki hata

Hayır çünkü sorununuz farklı lütfen bu adımları uygulayın.

1-) Windows Defender veya Virüs programı, güvenlik duvarı devre dışı bırakın.

2-) DirectX sürümünüz hileyi desteklemiyor anladığım kadarıyla, driverlerinizin ve işletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun.
Eğer manuel güncellemekle uğraşmak istemiyorum bana otomatik güncelleyecek güvenilir kaliteli bir program öner dersen.

IObit yapımı olan bu program her bilgisayarın vazgeçilmezidir.

Bu programın resmi sitesi ücretsiz versiyonuyla kullanmanıza izin veriyor fakat benim tercihim pro sürümünü kullanmanız bu da ücretli olduğu için internette kırılmış son sürüm pro versiyonlar mevcut. Resmi site harici link paylaşmam yasak olduğu için siz araştırıp bulun :)

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

2-) DirectX sürümünüz hileyi desteklemiyor anladığım kadarıyla, driverlerinizin ve işletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun.
Eğer manuel güncellemekle uğraşmak istemiyorum bana otomatik güncelleyecek güvenilir kaliteli bir program öner dersen.

Bu programın resmi sitesi ücretsiz versiyonuyla kullanmanıza izin veriyor fakat benim tercihim pro sürümünü kullanmanız bu da ücretli olduğu için internette kırılmış son sürüm pro versiyonlar mevcut. Resmi site harici link paylaşmam yasak olduğu için siz araştırıp bulun :)

anladım saolasın ben bi format attimdi belki pc bişey engleliyor diye yenden denicem olmazsa öyle denerim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
valla kardeşim hile programı nasıl hiç bir fikrim yok report mu yiyoruz ne oluyor bilmem

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Büyük bir ihtimal evet kardeşim reportlama durmuna göre oluyor bütün oyunlarda

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Eline sağlık dostum güzel olmuş otomatik log temizleyici gibi
♥️♥️♥️

Üye
6 HİZMET YILI

Sa. Kardes bana pubg hile acmada yardimci olabilecek kimse yokmu. Yeni uyeyim. Bi yardimci olan olursa sevinirim. Nasil kurulur nasil aktif edilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...