Uzman Üye
Merhaba öncellikle beni yanlış anlamazsınız umarım ki yanlış anlaşılacağını sanmıyorum söylediklerimin. Çünkü şu an piyasanın devi olarak eleştiriye açık olduğunuzu düşünüyorum. Bu yüzden ufak bir eleştiri üstüne öneride bulunmak istiyorum. Öncellikle bu platforma nazaran daha az bilinen ya da daha yeni platformlarda salayayım 25 tane farklı oyunun hilesi vesaire varken burada 10 gibi bir sayıyla kısıtlanıyor diğer sitelere kıyasla ha burası yanlış anlaşılmasın bu kısmı bura dışında başka bir siteye güvenmediğim için dile getirdim. Mesela birçok diğer sitede Apex Legends - Realm Royale - Fortnite gibi oyunların hileleri varken neden burada yok bu beni üzüyor çünkü o sitelere güvenmiyorum diğer siteler yüzünden başım çok ağrıdı emin olun hiçbir site memoryhackers gibi güvenilir olamaz burası aşikar. Ama burada olan hileler yetersizken. Benim gibi düşünmeyen daha oyunlarda hile kullanma konusunda yeni insanlar o diğer sitelere geçebilir hem üye kaybı yaşanır hem de kendilerine yazık ederler. Örnek vereyim burada Apex Legends hilesi 1-2 ay önce geldi ondan önce de 6 ay boyunca Apex hilesi yoktu çok kısıtlı burada ki hile sayıları. Bir sebebi mi var acaba bu sitede hilelerin çok az oyunla kısıtlı olması. Online PC oyunlarından bahsediyorum. Açıkçası kendimde buradaki hile sayısını çok çok az buluyorum. Bir piyasa devi için. Bu konuda çok bilgili değilim. Ama genişletilmeli bu hile sayısı bu işlere yeni girenlere yazık olur yoksa. Dediğim gibi merak ediyorum bir sebebi mi var içeriklerin bu kadar kısıtlı olma konusunun yetkililer bilgilendirirse çok mutlu olurum seviyorum sizi memoryhackers üyeleri ve yetkilileri. ////not ve boş yaptığım kısım: Gördüklerimden etkilenipte daha çok içerik var diye aman deyim başka platformlara bulaşmayın şahsi görüşüm bura dışında 2 büyük plaftorm kullandım 2 sindede bilgisayarım manyak gibi performans kaybı yaşadı 50 saniyede açılan bilgisayar 5 dk ya falan açılıyordu. 200 FPS'ler 50'lere düşüyordu. Neyse konu bu değil iyi forumlar gençler.
Moderatörün son düzenlenenleri: