Hile'lerin undetected (tespit edilmemiş) olduğunu anlamak için nasıl bir yol izliyorsunuz?
Benim tavsiyem şudur. Hile'yi oyuna yükleyin ve çalıştığından emin olduktan sonra hile özelliklerini tamamen kapatın. Yani Hile'yi oyuna injectleyin ama özelliklerini açmayın. Ve ban yemediğiniz takdirde bunun %100 undetected olduğundan emin olabiliriz.
Ban yiyen kişiler kendi suçu olduğunu bilecektir. Bu şekilde mi test yapıyorsunuz bilmediğim için sormak ve öneri paylaşmak istedim.
Reis bende oyun çökerse mesela önceden lazy kullanıyordum scriptti injeckt ettiğimde fixliyse eğer oyun kapanıyordu emin olmak için bir keree daha injecktliyordum yine çöküyordu anlıyorum ki fixli güncellenmesini bekliyordum diğer hilelerde direkt çalışmıyor
Reis bende oyun çökerse mesela önceden lazy kullanıyordum scriptti injeckt ettiğimde fixliyse eğer oyun kapanıyordu emin olmak için bir keree daha injecktliyordum yine çöküyordu anlıyorum ki fixli güncellenmesini bekliyordum diğer hilelerde direkt çalışmıyor
Söylediğin aslında yanlış, delayed banlar bu yüzden var zaten. Oyuna inject ettiğin zaman eğer Anti-Cheat hilenin imzasını (başka bir şeyden de detect yemiş olabilir) bulduğu zaman sana anında ban atmıyor, belirli bir süreden sonra ban atıyor. Çoğu oyunda kullanılan bir yöntem, bu sayede hile yapımcıları hilesi detected mı değil mi anlayamıyor.
Söylediğin aslında yanlış, delayed banlar bu yüzden var zaten. Oyuna inject ettiğin zaman eğer Anti-Cheat hilenin imzasını (başka bir şeyden de detect yemiş olabilir) bulduğu zaman sana anında ban atmıyor, belirli bir süreden sonra ban atıyor. Çoğu oyunda kullanılan bir yöntem, bu sayede hile yapımcıları hilesi detected mı değil mi anlayamıyor.
Merhabalar, örnek vericek olursak pubg mobile hilesi için ilk başta belirli bir süre gerek ekip arkadaşlarım gerek forumdan gönüllü olan birkaç kişi tarafından günlerce oyun oynandı ve test edildi, çalışmayan özellikler olduğunda veya ban atma durumu olduğunda üstlerime iletilerek sorunlar çözüldü ve ardından forumda sizlere sunuldu. Ayrıca unutmayın, tüm sorumluluk size aittir ban vb. sorunlarda memoryhackers sorumlu değildir.