e knk biz neyapcaz daha onaylı bile değilimloldeki hile sadece süper üyeler kullansa çok iyi olmaz mı hem daha geç fix yer bide valorant ve diger oyunlardada hileler gelse kaç aydır bekliyoruzo
loldeki hile sadece süper üyeler kullansa çok iyi olmaz mı hem daha geç fix yer bide valorant ve diger oyunlardada hileler gelse kaç aydır bekliyoruz
olmasa daha iyiloldeki hile sadece süper üyeler kullansa çok iyi olmaz mı hem daha geç fix yer bide valorant ve diger oyunlardada hileler gelse kaç aydır bekliyoruz
oldu ozman bütün hileleir ultra üyeye çıkarsınlar kımse kullanmasın ne dersın ?loldeki hile sadece süper üyeler kullansa çok iyi olmaz mı hem daha geç fix yer bide valorant ve diger oyunlardada hileler gelse kaç aydır bekliyoruz
fix yiyor herkes kullanıyor boyle daha mı iyioldu ozman bütün hileleir ultra üyeye çıkarsınlar kımse kullanmasın ne dersın ?
kimsenin kullanamamasınında pek bi kıymeti yok gibifix yiyor herkes kullanıyor boyle daha mı iyi
adamda süper üye gayet mantıklı konuşmuş eğer limit süper üyeye çıkarılırsa kimse o kadar mesaj atmaya uğraşmaz bile sonra sitenin aktifliği biteroldu ozman bütün hileleir ultra üyeye çıkarsınlar kımse kullanmasın ne dersın ?
Aynen süper üyeye cıkar bakiyim bu konuya bile cevap gelmez aktiflik ölürloldeki hile sadece süper üyeler kullansa çok iyi olmaz mı hem daha geç fix yer bide valorant ve diger oyunlardada hileler gelse kaç aydır bekliyoruz
kurucular böyle uygun görmüşki sistemı böyle tasarlamışalr bro ?fix yiyor herkes kullanıyor boyle daha mı iyi
şey kafasında bu arkadas sadece süper üye üstü kullansın bn kullanayım dıyerlerı naparsa yapsın kafasındaadamda süper üye gayet mantıklı konuşmuş eğer limit süper üyeye çıkarılırsa kimse o kadar mesaj atmaya uğraşmaz bile sonra sitenin aktifliği biter
Katılıyorum sana.şey kafasında bu arkadas sadece süper üye üstü kullansın bn kullanayım dıyerlerı naparsa yapsın kafasında![]()
bende söylüyorum ki yapmasınlar?kurucular böyle uygun görmüşki sistemı böyle tasarlamışalr bro ?
kime diyorsunlol için süper üye bir tık fazla kaçabilir ama onaylı üye olması erişim kolaylığından dolayı rahatsız edici açtığım başlıklarda hep spam yorumlar görmekten bıktım artık reportlamaktan parmağım ağrıdı tamam kardeşim kullanın scriptinizi
2 günlük 50 mesajlı arkadaşlarabende söylüyorum ki yapmasınlar?
Post automatically merged:
kime diyorsun