Üye
reis bana 900 puan kasıcaz takımlı giriyorum birinci şahısPara mesele değil anlamadığım konu şu seni mi birinci yapacaz yani yoksa takımlı giriyorsun yanlış okumuş olabilir dostum kusura bakma
Anladım hocam takımlı olunca hile belli olursa rank düşebilirsin takım arkadaşın hileyse tabi esp kullanıyorum ben sadece mesela 1.şahıs oynamıyorum bu arada yardımcı olacak arkadaş illa çıkarreis bana 900 puan kasıcaz takımlı giriyorum birinci şahıs
1800 uc nin değeri nedir makul bir fiyat ise anlaşabilirizArkadaşlar Fatih’e Kasıyorum 900 puan kaldı ama hepinizin bildiği gibi 1.olduğumuzda aldığımız +20 bi sonraki elde karşımıza çıkan bilelim bizi bitirmesiyle son buluyor ve bazen -50 ye kdar puanım düşüyor madem onlar hile bende hileli takım arkadaşı arıyorum Fatih olduğumda kendisine 1800 uc atıcam inanmıyorsa perdigital geçmişimi paylaşırım
Hile eninde sonunda anlaşılır senin hesabın da yasaklama alabilir. Eğer rankına önem veriyorsan ve kendin açmayacaksan hileli biriyle girmeni tavsiye etmem.
170 tl1800 uc nin değeri nedir makul bir fiyat ise anlaşabiliriz
Var knkkardeşim bende varım discord varsa özelde yolla
Knk artı vermiyor yabence o kadar gelmişken yapma arkadaşın rapor yerse senin rankın yüksekse düşebilir dikkatli ol
sende haklısın oyun oynanmaz hale geliyor bazen sen en iyisi oyunu bırakKnk artı vermiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?