Nasıl yani anlayamadım tv derken ? Ayarlarım ne ayarlanıcak da nasılkardeş bende hile kulnıyordum pc format atdıkdan sonra hile hata veriyo acamıyom tv versem sana sen benım pc ayarlıya bılırmısın
Hilede nasıl yardımcı olabilirim ?ACD555 ekle hilede yardımcı ol sabaha kadar oynuyalim 44 levelim
yapamadım reis yardm edermısınHileyi yapamayanlar Hazreti Kutsal Yüce Süper Kahraman Başbuğ Baskumandan Imam Marasel Halife i Bin Süvari Ninja Komando Samuray Kung-fu Üstadı Kral İmparator Bordo Bereli Sayın dışişleri bakanımız, içişleri bakanımız, ortaişler bakanımız, halifemiz,hanifemiz, baş imam, baş öğretmen,ilk ve son insanların kralı, kuzeyin tek sahibi, güneyin kudreti, Allah'ın yeryüzündeki gölgesi, fetöcülerin düşmanı, kandırılanların dostu, mimar,doktor, evliya,Westeros kralı,El Muzaffer-i daima, Payitahtı,Başkomutan, Gazi Sayın #Eq1NoX Han Hazretleri'nin imzasında yapılış videousunu bulabilirler eğer olmaz ise bana özelden yazın güncel çektiğim videoyu atayım bu videoyu saat 20.11 de çektim eğer hata alıyorsanız hilenin konusunda çözümü vardır
10 mesaj dan sonra konu açabiliyorsun.arkadaşlar ben hileyi çalıştıramadım nasıl post atacağımıda bilmiyorum siteye bana biriniiz özelden yardım edermisiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?