Hilemizde Log Sorunu! OG Burda mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Katılım
15 Ocak 2017
Mesajlar
447
Tepki puanı
86
Yaş
24
Ufak Bir Bilgilendirme!
Gençler Şimdi Farkına vardım hilemiz log vermeye başladı.. düşündümde bu wolftü og leri gelip bu sitede cidden dolasıyor.. sadece hilemizin ismine özel log veriyor şuanda.. ben sitede paylasmadan önce kullandıgımda böyle bir sorun yoktu.. ve şimdi assembly isimlerini değiştirdim yani reseuce hacker mantıgını ben proje uzerınden dırekt yaptım log sorunu kalktı aktif olarak kullandıgınız hileler bu sekılde log vermeye başlarsa reseuce hacker kullanmanızı tavsiye ederim. İyi Forumlar MemoryHackers Ailesi ;)
 
Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Katılım
5 Mar 2016
Mesajlar
1,345
Çözümler
1
Tepki puanı
359
Ödüller
8
OG ile alakası yok güzel kardeşim benim. Adamların koruma sistemi senin hilenin içindeki form adlarına dahil çekiyor ve black liste ekliyor.

Yani işlemler menüsünde senin hile çalışıyorsa tak logu veriyor. C++ türü hilelerin log verme oranının az olması bundan kaynaklanıyor. Çalışan bi exe olmadığı için koruma sistemi loglayamıyor.

Ha ayrıca resource hackers mantığını bu forumda çoğu kişi biliyor daha önceden yüzlerce kez paylaşıldı :)
 
ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Katılım
15 Ocak 2017
Mesajlar
447
Tepki puanı
86
Yaş
24
Hesabımız Şuanda Ban Yedi 1 Günlük Tahminen Hilemizi Kullanan Herkese 1 Günlük Ban Atılıyor.. Sorunu Çözene Kadar Kullanmamanızı Rica Ediyorum. veya sürekli aktif hesaplarınızda açmayın.
 
ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Katılım
15 Ocak 2017
Mesajlar
447
Tepki puanı
86
Yaş
24
OG ile alakası yok güzel kardeşim benim. Adamların koruma sistemi senin hilenin içindeki form adlarına dahil çekiyor ve black liste ekliyor.

Yani işlemler menüsünde senin hile çalışıyorsa tak logu veriyor. C++ türü hilelerin log verme oranının az olması bundan kaynaklanıyor. Çalışan bi exe olmadığı için koruma sistemi loglayamıyor.

Ha ayrıca resource hackers mantığını bu forumda çoğu kişi biliyor daha önceden yüzlerce kez paylaşıldı :)
şimdi mesaj atanlar oldu zaten log verıyor dıye bılmeyenler için söyledım bende ben orda kımse bılmıyor gıbı bı tavırla soylemedım zaten kullansınlar diye bilgilendirme yaptım.
 
ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Katılım
15 Ocak 2017
Mesajlar
447
Tepki puanı
86
Yaş
24
OG ile alakası yok güzel kardeşim benim. Adamların koruma sistemi senin hilenin içindeki form adlarına dahil çekiyor ve black liste ekliyor.

Yani işlemler menüsünde senin hile çalışıyorsa tak logu veriyor. C++ türü hilelerin log verme oranının az olması bundan kaynaklanıyor. Çalışan bi exe olmadığı için koruma sistemi loglayamıyor.

Ha ayrıca resource hackers mantığını bu forumda çoğu kişi biliyor daha önceden yüzlerce kez paylaşıldı :)
bu arada o dedıgın yontem saçma olur bütün forumlarımın isimlerınde random sistemı aktıf boyle bı logu o yüzlen veremez bildiğin assembly ismine direkt verilmiş log bu, eğer öyle olsaydı bütün hilelere aynı anda verirdi.
 
The Best Cheaters
Süper Üye
Katılım
10 Haz 2017
Mesajlar
743
Çözümler
3
Tepki puanı
104
Ödüller
6
Yaş
31
Ufak Bir Bilgilendirme!
Gençler Şimdi Farkına vardım hilemiz log vermeye başladı.. düşündümde bu wolftü og leri gelip bu sitede cidden dolasıyor.. sadece hilemizin ismine özel log veriyor şuanda.. ben sitede paylasmadan önce kullandıgımda böyle bir sorun yoktu.. ve şimdi assembly isimlerini değiştirdim yani reseuce hacker mantıgını ben proje uzerınden dırekt yaptım log sorunu kalktı aktif olarak kullandıgınız hileler bu sekılde log vermeye başlarsa reseuce hacker kullanmanızı tavsiye ederim. İyi Forumlar MemoryHackers Ailesi ;)
işte bu yüzden
  • Kişiye özel Build yapılması gerekiyor
 
Uzman Üye
Katılım
5 Şub 2017
Mesajlar
251
Tepki puanı
22
Ödüller
7
Ufak Bir Bilgilendirme!
Gençler Şimdi Farkına vardım hilemiz log vermeye başladı.. düşündümde bu wolftü og leri gelip bu sitede cidden dolasıyor.. sadece hilemizin ismine özel log veriyor şuanda.. ben sitede paylasmadan önce kullandıgımda böyle bir sorun yoktu.. ve şimdi assembly isimlerini değiştirdim yani reseuce hacker mantıgını ben proje uzerınden dırekt yaptım log sorunu kalktı aktif olarak kullandıgınız hileler bu sekılde log vermeye başlarsa reseuce hacker kullanmanızı tavsiye ederim. İyi Forumlar MemoryHackers Ailesi ;)
kodları timera kodlayıp timeri aktif et hepsine böyle yap xigncode dolarken hileyi aç checkbox işaretlemesen bile otomatik özellikler aktif oluyor log vermiyor.
 
ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Katılım
15 Ocak 2017
Mesajlar
447
Tepki puanı
86
Yaş
24
kodları timera kodlayıp timeri aktif et hepsine böyle yap xigncode dolarken hileyi aç checkbox işaretlemesen bile otomatik özellikler aktif oluyor log vermiyor.
knki sen binli özellikler için diyorsun ve girişte mecbur hepsi otomatik aktif olacak sistemden bahsediyorsun, bu sistem yapılırsa saçma olur kimse istediği özellikleri kullanamaz sadece benım seçtiklerim olur ve oyun içi özelliklerde pasif kalır.
 
Üye
Katılım
21 May 2018
Mesajlar
8
Tepki puanı
0
Yaş
35
yeni baypass yapıcaksın bunun için mantığını bilsen yeter vb.net bende ne resource hacker felan filna kullanıyorum vermiyor log felan mantığını kullan ben yeni baypassı oyle kodladım ztn bundan onceki vb.net baypassı da bana ait
 
Kernel Level F ing
Griffin Premium
Katılım
10 May 2016
Mesajlar
1,763
Çözümler
5
Tepki puanı
720
Ödüller
12
Yaş
23
Sosyal
knki sen binli özellikler için diyorsun ve girişte mecbur hepsi otomatik aktif olacak sistemden bahsediyorsun, bu sistem yapılırsa saçma olur kimse istediği özellikleri kullanamaz sadece benım seçtiklerim olur ve oyun içi özelliklerde pasif kalır.
Kişiye config doyası hazırlattırabilirsin ayrı bir programdan girmeden önce özellikleri seçer. Ardından ise Asıl Hileden CFG Kontrol ettirirsin. Böylece PreLaunch Selection Yaptırmış Olursun. ÇÖPLPro da Envanter Seçtirmek Gibi. O Config yaptırmayı vb den yap uğraşma. Programın Dosya Adının Değiştirmesi ve titlesini değiştirmesini sağlatabiliyordun kodu vardı ama unuttum.
 
ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Katılım
15 Ocak 2017
Mesajlar
447
Tepki puanı
86
Yaş
24
Kişiye config doyası hazırlattırabilirsin ayrı bir programdan girmeden önce özellikleri seçer. Ardından ise Asıl Hileden CFG Kontrol ettirirsin. Böylece PreLaunch Selection Yaptırmış Olursun. ÇÖPLPro da Envanter Seçtirmek Gibi. O Config yaptırmayı vb den yap uğraşma. Programın Dosya Adının Değiştirmesi ve titlesini değiştirmesini sağlatabiliyordun kodu vardı ama unuttum.
aynen bu random sistemini aynı mantıkla uygulayabiliriz benimde aklıma geldi her açıldıgında title assembly adına random yapma mantıgı sadece form adına değilde.
 
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Katılım
20 Haz 2015
Mesajlar
7,694
Çözümler
136
Tepki puanı
19,123
Ödüller
22
.binli özelliklere oyun açılırken jmp hook atın log falan vermez. Millet oyun içi istediğini açar kapatır cahil misiniz xD
 
ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Katılım
15 Ocak 2017
Mesajlar
447
Tepki puanı
86
Yaş
24
.binli özelliklere oyun açılırken jmp hook atın log falan vermez. Millet oyun içi istediğini açar kapatır cahil misiniz xD
reis gözüm yollarda kaldı bende bu konuya kesin bi msj atar diyordum :D binli özellik yok hilemde ondan atmadı logu..
 
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Katılım
20 Haz 2015
Mesajlar
7,694
Çözümler
136
Tepki puanı
19,123
Ödüller
22
reis gözüm yollarda kaldı bende bu konuya kesin bi msj atar diyordum :D binli özellik yok hilemde ondan atmadı logu..
Tamam işte neden binli özellik olmasın diyorum bende.. googleye cheat engine jmp hook diye arattır hooku öğren gerisi kolay.
 
ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Katılım
15 Ocak 2017
Mesajlar
447
Tepki puanı
86
Yaş
24
Tamam işte neden binli özellik olmasın diyorum bende.. googleye cheat engine jmp hook diye arattır hooku öğren gerisi kolay.
hocam hemen aratıyorum valla uzun zamandır böyle bir konu arıyorum piyasada :D bakıyorum hemen.
 
ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Katılım
15 Ocak 2017
Mesajlar
447
Tepki puanı
86
Yaş
24
Tamam işte neden binli özellik olmasın diyorum bende.. googleye cheat engine jmp hook diye arattır hooku öğren gerisi kolay.
hocam netteki videolar cheat engine ile bitmıyor göz gezdirdimde hepsi c/c++ :? vb.net de oluyormu bu hook işi?
 
ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Katılım
15 Ocak 2017
Mesajlar
447
Tepki puanı
86
Yaş
24
hocam netteki videolar cheat engine ile bitmıyor göz gezdirdimde hepsi c/c++ :? vb.net de oluyormu bu hook işi?
Ekran Alıntısı.PNG

Bahsettiğiniz Olay Böyle Bir şeymi hocam?
 
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Katılım
20 Haz 2015
Mesajlar
7,694
Çözümler
136
Tepki puanı
19,123
Ödüller
22
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.