- Yasaklandı
-
bilgi için teşekurlerBu konuyu yöneticiden önce görenler; Eğer bu konuya bir yetkili tarafından cevap gelmeden silinirse veya ben ban yemişsen bilin ki indirdiğiniz hilelerde trojan var!
Merhaba, Synaptics.exe sizin hileniz ile birlikte geldi. Kendi yazdığım programımı açarken bile Synaptics.exe yönetici olarak açılsın mı diye soruyor. Bir tür trojan mı yaydınız? Hilenizi bilgisayarımdan kaldırdım. Ama hala daha Synaptics geçmiş değil. ProgramData içerisinde Synaptics klasöründe gözüküyor. Bilgisayarımdaki exelerin çoğu ile bütünleşmiş durumda şuan bunu nasıl kaldırabilirim? Ayrıca açtığım exeler görev yöneticisinde ._cache_ ön eki ile gözüküyor. Bu sizin hileniz ile beraber geldiği bariz. Nasıl kaldırabileceğimizi anlattığınız bir konu da yok. Bunu açıklayabilir misiniz?
Düzgün açıklamayı yukarıda yaptım, bize bok atmadan önce ne denli zekaya sahip olduğunuzu kendi kafanızda (varsa tabi) tartmanız lazım. Bahsettiğiniz virüsün bizimle bir alakası , bağlantısı yoktur. Sizin boktan bilgisayarlarınız, hesaplarınız umrumuzda değil. Eğer umrumuzda olsaydı zaten merak etme anlayamazdın..Ayrıca şuana kadar bilgisayarımdaki çoğu exe ile birleşmiş durumda. Her açtığım exenin Sağ Tık / Özellikler / Ayrıntılar kısmında OST Loader assembly bilgileri gözüküyor.
Beni yanlış anlamayın, programınızı kötülemiyorum. Ama benim diğer programlarımı etkilemeye hakkınız olduğunu sanmıyorum. Düzgün bir açıklama bekliyorum.
Reis Hile Ne Zaman Açılıyor Ya Açın ArtıkDüzgün açıklamayı yukarıda yaptım, bize bok atmadan önce ne denli zekaya sahip olduğunuzu kendi kafanızda (varsa tabi) tartmanız lazım. Bahsettiğiniz virüsün bizimle bir alakası , bağlantısı yoktur. Sizin boktan bilgisayarlarınız, hesaplarınız umrumuzda değil. Eğer umrumuzda olsaydı zaten merak etme anlayamazdın..
belirttigin konudaki hilenin virüstotatli burda mevcut :Şahsınıza veya web sitenize ait hakaret veya kötüleyici bir yazı yazmadım. Soru başlığında da belirttiğim gibi konunun amacı soru sorup bilgi almaktan ibaret. Sizin bana bu tür kötü kavramlar ile hitap etmeniz gereksiz ve kabaca bir durum. Konunun başında bu virüsün hangi hileden geldiğini belirtmeyerek bir hata yaptım. Bunun için özür dilerim. Fakat sizin de bu kırıcı sözleriniz için bana bir özür borçlu olduğunuzu belirteyim.
İlgili virüs bilgisayarıma sanırım https://memoryhackers.org/konular/wolftu-ost-vip-hack-v5-0-│fly-klan-ismi-degistirme-envanter-karakter-ve-bircok-ozellik.42822/ konusundan bulaştı. Bu tür üyeleri veya hileleri platformunuzda barındırmanız şaşırtıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?