Hilesi çıkmayan sağlam telefon oyunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu konuyu İstek hile için açtım gerekli konuyu bilmediğim ve bir tek bunu bulduğum için bu başlıkta girdim teŞg

Shop Titans adlı tatlı yeni oyun için bir hile istiyorum nedeni oyun içi çok fazla Bug ve biraz p2w'e kaçmış olması üstüne telefonu yaka yaka sürekli oynadığım emek verdiğim oyunda ban atmaları. yanlışlıkla yüklediğim elması hiç harcamadan geri iade istedim ve dolandırıcılık'dan suçlanarak MAC ban attılar ve 80tl paramı geri alamadım. Şimdi ise az bile olsun eğlenmek için girdiğim bu oyun Shop Titans* için hile isteğinde bulunuyorum. sadece oyunu açık betaya sürüldüğünde hilesi çıktı ve bir daha çıkaran olmadı burdan da isteğim bu :)
yapılmayacak durumda ise yorum olarak olmuyor/yapılamıyor denip kapatılması yeterli teşekkürler:gelisirabii:

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Öncelikle zevkinize karışmak istemem ama tavsıyemiz p2w oyunlarını oynamamanız ve konuyu okudum 80 liralık elmas yüklemişsiniz ancak bunları kullanmadan haksız yere ban daha sonra destek talebi açıp geri dön0ş olarak siz bizi dolandırıyorsunuz cevapı verip hwid ban atıyorlar bu oyununu ne kadar ahlaksız serefsiz olduğunun göstergesidir ve derhal mahluksuz oyunu borakmanızı tavsıye ederim. Mobil oyunlar hıle%hack kategorisine göz atabilirsiniz mutlaka dikkatınızı cekecek bir oyun vardır teşekkürler.

NOT: çok oynanan bir oyun deil vakitlerini ayıracaklarını sanmıyorum ayrıca yeni loader ve bütün hileler güncellenmeye basladı max 1 aya yepyeni bir loader ile karsımıza çıkacaklar ekip şuan bu olay üzerinde yoğunlaştı.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kıyamet kombat arena ama adamlar pro bende yavaş yavaş çözdüm nickim _Requiem_ ekle oynarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...