Merhab arkadaşlar bugün ilk olarak ban yiyen guest hesabını sildim yenisini açtım arap hilesini açtım sonra oyuna girdim yere hızlı indim bide ne görüyüm ban
sonra yere hızlı inmedim magic bullet açık tam adama sıkacakken bide ne göürüyüm ban
sitenin hilesini açtım yere indim 2'dkk oynadım bide ne görüyüm ban
sabahten beri hilesiz oynuyorum
Arkadaslar 2 haftadır magıc jump filan hersey olan hileyi kullanıyordum ve kullandıkca dosyalar virüs heryere yayıyor tencent temp dosyalarıda bulaşınca hatta önemli dosyaları bulusırsa ne olcak alarm calıyor basıyor banı hilesiz gir gene alarm calar dosyalar temizlenmesi lazım yani format attım düzeldi
Post automatically merged:
Bu arada dword hilesi yani memory hack Gayet cok iyi calısıyor Fakat Ban Olayı Aslında Şöyledir Pubg Yöneticisi Oyuncunun İstatiklerini Ve Herseyi Kontrol ediyor İzliyor Şikayette Edilince Önlem Alıyorlar Ne Yapacaksın Hile Yokmuş Gibi Davranacaksın düşman şurda mı Sen Düşman Olmayan Yere Düşman Varmış gibi Davranacaksın Elinden Geldigi Kadar Oyuncuları Vurmamaya calıs Botları vur Bişey Olmaz O Seni Şikayet Etmez Benim Mantıgım Fikrim Buu Üye Oldugumdan Beri Sadece No Recoilden Silah Sekmemesinden Bir Kere Ban Yedim AimBottan Hiç ban Yemedim İzlemeden Hiç Yemedim Şimdi İzleme İle Belli Etmeye Çalısıyorum Hile Kullanmıyorum Hilesiz Alışmam Lazımki Hile Yokmuş Gibi Davranmaya Devam Edecem