Onaylı Üye
görüntü aldım ama dosya büyük dediği için yüklemedi hile ekranı geliyor yazılar ve kırmızı fail dedikten sonra kapanıyorhile çalışıyor herhangi bir sorun yok. ekran resmi koyabilirmisiniz?
şimdilik sıkıntı yok sezon sıfırlanacak ama yeni sezonda böyle olursa hilelere karşı keklik gibi avlarlar bizibenimde yazılar geliyor geliyor bişiler yazıp kapanıyor yav
Hille ile ekran kartı yada pc özelliklerle alakası yok hile kiminde ban attırıyor kiminde açmıyor kimi ise siyah ekran problemi var hilede bir problem varçalıştıramadım belki bilgisayar özellikleriyle alakalıdır ekran kartı falan . bakacaz çözüme
Doğru zaten hep bir güncellemeye yakın zaman bir hile problemi oluyor 10. 11. 12. ve şimdi 13. sezona yaklaşırken yine bir problemeski sürüm çalışıyordu bu çalışmıyor
50 mesajı geçtiği 5 dakika sonra oluyor tabi mesajların silinmezse benim 55 mesaj olmuştu onaylı üye olmuştum yarım saat sonra 49 mesaja düşmüşümhaklısın genelde oluyor :/
bu arada onaylı üye olmak ne kadar sürdü ?
Nasıl başardın açmayı hilleyi o bazı adamları göstermiyorsa f6 bas yenile yine olmuyorsa oyunu kapat açteşekkür ederim hileyi açtım ama bug lu bağzı adamları göstermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?