Modem ile ilgili son zamanlarda bir değişiklik yaptın mı ? İp adres sabitlemeye çalışmak portlarını güvenlik kamerasına vermek gibi firewall gibi yani alışılmışın dışında bir işlem gerçekleştirdin mi ?ındırme ıslemını yapıyorum dosyayı acıp ıcındekı dosyayı masa ustune attıgım zaman sıfre ıstıyo mh sıfresını gırıyorum acılan sıyah sayfa acık kalmıyo acılıyo 2 sn boyunca ardından kendılıgınden kapanıo neden boyle oluyo acaba bılgın warmı
hayır dun kulanıyordum hıleyı bu gun nedense gıremıyorum memoryuıcore acılmıoModem ile ilgili son zamanlarda bir değişiklik yaptın mı ? İp adres sabitlemeye çalışmak portlarını güvenlik kamerasına vermek gibi firewall gibi yani alışılmışın dışında bir işlem gerçekleştirdin mi ?
Kapalı odaantivirus programlari kapat
kapalı oldugu halde mı bıle hanı kapatıp sılıp tekrar ındırdım guvenlık duvarında kalma ıhtımalı warmı oyledegüvenlik duvarı virüs olarak algılyıor olabilir
Windows defenderi Defender control ile devre dışı bırak ve deneArkadaşlar öncelikle selamün aleyküm düne kadar dword vip kullanıyordum fakat bugün ne yaptıysam da acamadım yönetici olarak calıstırdıgımda hileyi 2 satır yazıdan sonra yüklenme yapmıyor ve xfproject calısmayı durdurdu sorunu alıyorum dogru yeremi konu actım onuda bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim