onun yerine pcye bir usb bağlayıp hileyi usbye atarsan ne zaman olursa olsun hileyi usbden açarsan hep ban riskinde azalmış olurCS:GO Sbyte hilesini çöpe atıyorum main hesabımla hilesiz oynayacağım zaman hileyi silmek istemiyorum bir daha yüklememek için yararı olur mu çöpe atmanın bana biraz saçma gibi geldiHani oyun, dosyaları falan tarıyor diyorlar ya ben de sıkıntı çıkmaması için böyle bir şey yaptım...
USB daha mı güvenli? Çöp kutusunda kalsa sıkıntı çıkar mı? mainle oynarken..onun yerine pcye bir usb bağlayıp hileyi usbye atarsan ne zaman olursa olsun hileyi usbden açarsan hep ban riskinde azalmış olur
Loglar dediğin ne oluyor temp ile prefetch se her hesağ değiştirdiğimde siliyorum ve yeniden başlatıyorum yararı olur mu?at kanka logları da sil hiç bir sıkıntı olmaz büyük bir ihtimak ile
+1 bende öyle yapıyorumonun yerine pcye bir usb bağlayıp hileyi usbye atarsan ne zaman olursa olsun hileyi usbden açarsan hep ban riskinde azalmış olur
usb daha garanti vac gizli dosyayı tarayamaz kankamUSB daha mı güvenli? Çöp kutusunda kalsa sıkıntı çıkar mı? mainle oynarken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?