2 Ocak 2020 #1 ExTacy E Onaylı Üye Katılım 28 May 2016 Mesajlar 113 Tepki puanı 19 Ödüller 8 Yaş 27 10 HİZMET YILI bir bilginiz var mıdır hack ile oynarken video çekmek hakkında mesela pubg lite'de hilem var ama video çekicem belli olmayacak bi obs ayarı varmış nedir bu yardımlarınızı bekliyorum
bir bilginiz var mıdır hack ile oynarken video çekmek hakkında mesela pubg lite'de hilem var ama video çekicem belli olmayacak bi obs ayarı varmış nedir bu yardımlarınızı bekliyorum
Çözüm Bliss 2 Ocak 2020 Hile eğer oyuna gömüşü ise videoda belli olur fakat oyuna gömülü değil ise obs den pencere modundan oyunu yakalıyıp çekebilirsin Örnek Pubg mobile hilesi ayrı bir penceredir obsden video çekerken pubgMobileyi alırsın hileyi almassın sıkıntı olmaz
Hile eğer oyuna gömüşü ise videoda belli olur fakat oyuna gömülü değil ise obs den pencere modundan oyunu yakalıyıp çekebilirsin Örnek Pubg mobile hilesi ayrı bir penceredir obsden video çekerken pubgMobileyi alırsın hileyi almassın sıkıntı olmaz
2 Ocak 2020 #2 Bliss ❤❤ Süper Üye Katılım 9 Mar 2018 Mesajlar 1,481 Çözümler 17 Tepki puanı 562 Ödüller 9 8 HİZMET YILI Hile eğer oyuna gömüşü ise videoda belli olur fakat oyuna gömülü değil ise obs den pencere modundan oyunu yakalıyıp çekebilirsin Örnek Pubg mobile hilesi ayrı bir penceredir obsden video çekerken pubgMobileyi alırsın hileyi almassın sıkıntı olmaz Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Hile eğer oyuna gömüşü ise videoda belli olur fakat oyuna gömülü değil ise obs den pencere modundan oyunu yakalıyıp çekebilirsin Örnek Pubg mobile hilesi ayrı bir penceredir obsden video çekerken pubgMobileyi alırsın hileyi almassın sıkıntı olmaz
3 Ocak 2020 #3 loadLo0t Süper Üye Katılım 22 Ara 2015 Mesajlar 1,113 Çözümler 9 Tepki puanı 726 Ödüller 12 10 HİZMET YILI Eskiden zulu da bandicam ile çekilen hile belli olmuyordu şimdi var mı öyle özellik ben bilmem @CauS bilir Oyla 0 Olumsuz oyla
Eskiden zulu da bandicam ile çekilen hile belli olmuyordu şimdi var mı öyle özellik ben bilmem @CauS bilir