Hileyi kullanmadan sorum olacak arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
beyler bugun bilgisayar aldım daha önceki bilgisayarlarım 5 6 yıllık bilgisayarlar olduğu için rahat rahat hileyi kullanıyordum.Şimdiki bilgisayara ciddi bir rakam verdim ve virüs bulaşmasından veya sistem yavaşlamasından korkuyorum projecti actıktan sonra tam olarak ne yaptıgını bilmiyorum ve hileyi kullanırken yükle falan diyoruz tam olarak anlatabilecek bi var mı herhangi bi sorun olur mu bilgisayarı ofis olarakta kullanacagım için bi sorun olmasından sistemin yavaşlamasından korkuyorum fikri olanlar yorum atabilir mi ve lütfen mesaj atmak için atmayın teşekkürler

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
beyler bugun bilgisayar aldım daha önceki bilgisayarlarım 5 6 yıllık bilgisayarlar olduğu için rahat rahat hileyi kullanıyordum.Şimdiki bilgisayara ciddi bir rakam verdim ve virüs bulaşmasından veya sistem yavaşlamasından korkuyorum projecti actıktan sonra tam olarak ne yaptıgını bilmiyorum ve hileyi kullanırken yükle falan diyoruz tam olarak anlatabilecek bi var mı herhangi bi sorun olur mu bilgisayarı ofis olarakta kullanacagım için bi sorun olmasından sistemin yavaşlamasından korkuyorum fikri olanlar yorum atabilir mi ve lütfen mesaj atmak için atmayın teşekkürler
Yeni bilgisayarın hayırlı uğurlu olsun bence yeni pc de hile kullanma ve yayın açacaksan bence hiç açma çünkü illa ismin gözükecek ban yer hesabın.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim bende bu işin acemisiyim sana birşey söyleyecveğim bu kadar köklü bir sitenin iiçinden nir virüs çıkması zor bu kadar büyük platformdan bişey olmaz pc ne hem o virüs uyarıları virüs teşkil etmez
Post automatically merged:

yavaşlamaz ama çok az bir fps düşüşü olabilir buda yavaşlatmaz bilgisayrın

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
Burdaki hilelerde kötü bir yazılım olsa yönetim ekibi tarafından yasaklanır yani hem yüksek rakam verdiğin bir bilgisayardan yavaşlamasını beklemeni çözemedim.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hileler herzaman fixlenir ban yeme riskin her zaman vardır iyi oyunlarda panelden görürler arka planda hangi uygulama çalışıyor çalışmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
içini rahatlatması açısından bende yazayım
1 yıldır pubg m. hilesi kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve MH'e güveniyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
neler açık hilede hangi özelliklerini kullanıyorsun ?
Hilenin herşeyini kullanıyorum aim,esp,item esp ama ban yemedim hiç MH hilesi ile
şöyle bir teorim var ;
Ben windows 7 kullanıyorum ve inan hiç ban yemedim kendi takım arkadaşımın beni reportlamasına rağmen
Kuzenim win 10 kullanıyor ilk kez hile kullanıcak nyse kurduk hileyi oyuna girdik, oyunun 10.dakikasında ban yedi garip bir şekilde ve 3-4 hesap daha açıp denedik onlarda banlandı.Bence win 7 de keramet var :D

Ama V.H. denen hileyi kullanmaya niyetlendim bi kere oyuna giremeden ban yedim :S
MH den şaşmayacaksın

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Burada paylaşılan programlar VirusTotal korumalı oluyor genelde. Binlerce kişi de kullanıyor daha virüse rastlayanı görmedim. Bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Fakat içinde yine de bir kuşku varsa bu tür yazılımlar kullanmamalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...