Yeni bilgisayarın hayırlı uğurlu olsun bence yeni pc de hile kullanma ve yayın açacaksan bence hiç açma çünkü illa ismin gözükecek ban yer hesabın.beyler bugun bilgisayar aldım daha önceki bilgisayarlarım 5 6 yıllık bilgisayarlar olduğu için rahat rahat hileyi kullanıyordum.Şimdiki bilgisayara ciddi bir rakam verdim ve virüs bulaşmasından veya sistem yavaşlamasından korkuyorum projecti actıktan sonra tam olarak ne yaptıgını bilmiyorum ve hileyi kullanırken yükle falan diyoruz tam olarak anlatabilecek bi var mı herhangi bi sorun olur mu bilgisayarı ofis olarakta kullanacagım için bi sorun olmasından sistemin yavaşlamasından korkuyorum fikri olanlar yorum atabilir mi ve lütfen mesaj atmak için atmayın teşekkürler
neler açık hilede hangi özelliklerini kullanıyorsun ?içini rahatlatması açısından bende yazayım
1 yıldır pubg m. hilesi kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve MH'e güveniyorum.
Hilenin herşeyini kullanıyorum aim,esp,item esp ama ban yemedim hiç MH hilesi ileneler açık hilede hangi özelliklerini kullanıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?