Seçkin Üye
aslında o kadar da anlaşılmıyor çünkü ben hassasiyetini ayarladım böyle yavaş yavaş kayıyor adama doğru öyle çaat diye kaymıyor izleyen adam eminimki elimle yaptığımı düşünüyordur ben ayarlıyorum onu soru yok ondaknk aim kullanmanı önermem çok kolay anlaşılıyor olaya biraz hakim olan biri direkt anlar
bbilmiyorum ki kanka bi sorayım dedim yaptığım mantıklımı bukadar kasmamamn mı gerekiyor falan :dReis mesele zaten senin gibi yapamayanlaro yüzden ban yiyorlar
Kanka ben test ettim sen ne kadar belli et etme yediğin raporlardan dolayı 24 saat ban yiyorsun izleyen olmadığında kullan ama report edecekler kadar abartma ban yemezsin daha sıkıntı olmadı bu denemeyi yaptıktan sonraselam gençler ban yememek adına birkaç kişiden öneri topluyorumda
örnek veriyorum ben aim ve esp açık oynuyorum izleyen olduğunda böyle adamı görsem bile yanına dolaşa dolaşa gidiyorum sizde öyle yapıyormusunuz acaba ? ben farkedilmemek için o şekilde yapıyorum bazıları hız hilesi kullanıyor karşıma denk geliyor mesela o şekilde full kullanıp ban yiyen varmıdır siz nasıl kullanıyorsunuz
o nasıl bişey yok galiba okanka sen iyisini yapıyosun ama ee trigger bot varsa aim yerine trigger bot kullan odaha iyi
cok belli ettiginde ve adamı oldurdugunde olum kamerası yada seni izlerse cok rahat anlar. ben cok belli etmiyorum ve sadece esp kullanıyorumselam gençler ban yememek adına birkaç kişiden öneri topluyorumda
örnek veriyorum ben aim ve esp açık oynuyorum izleyen olduğunda böyle adamı görsem bile yanına dolaşa dolaşa gidiyorum sizde öyle yapıyormusunuz acaba ? ben farkedilmemek için o şekilde yapıyorum bazıları hız hilesi kullanıyor karşıma denk geliyor mesela o şekilde full kullanıp ban yiyen varmıdır siz nasıl kullanıyorsunuz
onaylı üyeyken mi yapıyosun bunlarıben sadece esp kullanıyorum çünkü neredeyse herkes kullanıyor aim kullandıklarında da acayip gıcık oluyorum uçmayı kaçmayı saymıyorum bile
çok belli edrsen ban riski de doğr uortanlı olarak artıyor. sadece esp kullanarak oynuyorum ben belli etmemeye dikkat ediyorum.selam gençler ban yememek adına birkaç kişiden öneri topluyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?