29 Eki 2017 #1 BlueBuddy B Üye Katılım 24 Eki 2017 Mesajlar 31 Tepki puanı 0 Yaş 28 8 HİZMET YILI arkadaşlar loader yaptım oyuna girince kapanıyor oyun kapanınca hilenin tamamen kapanmasını istiyorum nasul yapabilirim yardım edin ?
arkadaşlar loader yaptım oyuna girince kapanıyor oyun kapanınca hilenin tamamen kapanmasını istiyorum nasul yapabilirim yardım edin ?
29 Eki 2017 Yasaklandı #2 Titanic T Banlı Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 1,521 Tepki puanı 334 Yaş 32 9 HİZMET YILI yotubeden bakabilirsn krdesm
29 Eki 2017 Konuyu başlatan #3 BlueBuddy B Üye Katılım 24 Eki 2017 Mesajlar 31 Tepki puanı 0 Yaş 28 8 HİZMET YILI kardesim yutuptan bulamadım buraya soruyim dedim
29 Eki 2017 #4 LazHayalet İnsta ♥ @LazHayalet ♥ Efsane Üye Katılım 12 May 2016 Mesajlar 5,565 Çözümler 33 Tepki puanı 4,221 Ödüller 18 Sosyal 10 HİZMET YILI internette bu konular hakkında bilgi verilmiş yerler var iyi bak
29 Eki 2017 Yasaklandı #5 FanlarımVar F Banlı Üye Katılım 2 Kas 2016 Mesajlar 315 Çözümler 1 Tepki puanı 56 Yaş 28 9 HİZMET YILI Edit Ok Son düzenleme: 30 Eki 2017
30 Eki 2017 Konuyu başlatan #6 BlueBuddy B Üye Katılım 24 Eki 2017 Mesajlar 31 Tepki puanı 0 Yaş 28 8 HİZMET YILI FanlarımVar' Alıntı: https://memoryhackers.org/konular/vb-net-oyunu-kapatinca-hileyi-otomatik-kapatma.40553/ Genişletmek için tıklayın ... kardsim c# lazım nabayim vbyi
FanlarımVar' Alıntı: https://memoryhackers.org/konular/vb-net-oyunu-kapatinca-hileyi-otomatik-kapatma.40553/ Genişletmek için tıklayın ... kardsim c# lazım nabayim vbyi
30 Eki 2017 Konuyu başlatan #7 BlueBuddy B Üye Katılım 24 Eki 2017 Mesajlar 31 Tepki puanı 0 Yaş 28 8 HİZMET YILI DeathSilence' Alıntı: internette bu konular hakkında bilgi verilmiş yerler var iyi bak Genişletmek için tıklayın ... bakmaktan bıktım be herşey tamam bir şu şeyi bulamadım
DeathSilence' Alıntı: internette bu konular hakkında bilgi verilmiş yerler var iyi bak Genişletmek için tıklayın ... bakmaktan bıktım be herşey tamam bir şu şeyi bulamadım
3 Kas 2017 #8 umuty7 #With Me Or Without Me Seçkin Üye Katılım 10 Mar 2017 Mesajlar 370 Tepki puanı 67 Ödüller 8 9 HİZMET YILI bulrsan burda paylaşbizdeyararlanalım
3 Kas 2017 Konuyu başlatan #9 BlueBuddy B Üye Katılım 24 Eki 2017 Mesajlar 31 Tepki puanı 0 Yaş 28 8 HİZMET YILI umudoo47' Alıntı: bulrsan burda paylaşbizdeyararlanalım Genişletmek için tıklayın ... tamam kardeşim
3 Kas 2017 #10 ByRoSS B Üye Katılım 29 Haz 2017 Mesajlar 7 Tepki puanı 1 Yaş 30 8 HİZMET YILI foreach (Process p in Process.GetProcesses()) { if (p.ProcessName == "Wolftü") // buraya hangi exe kapandığında program kendini kapatıcak onu yazıcaksın örnek chrome { Application.exit(); } }
foreach (Process p in Process.GetProcesses()) { if (p.ProcessName == "Wolftü") // buraya hangi exe kapandığında program kendini kapatıcak onu yazıcaksın örnek chrome { Application.exit(); } }
7 Kas 2017 #11 microengine M Üye Katılım 7 Kas 2017 Mesajlar 14 Tepki puanı 2 Yaş 29 8 HİZMET YILI Merhaba, şöyle bir yöntem var: using System.Diagnostics; using System.Linq; bool IsRunningProcess(string procName) { procName = procName.Replace(".exe", ""); if (System.Diagnostics.Process.GetProcesses().Any(proc => proc.ProcessName == procName)) return true; return false; } //kod içine şöyle yazılabilir if(!IsRunningProcess("wolftü.exe"))//wolftü Çalışmıyorsa Uygulamayı Sonlandır. Application.Exit();
Merhaba, şöyle bir yöntem var: using System.Diagnostics; using System.Linq; bool IsRunningProcess(string procName) { procName = procName.Replace(".exe", ""); if (System.Diagnostics.Process.GetProcesses().Any(proc => proc.ProcessName == procName)) return true; return false; } //kod içine şöyle yazılabilir if(!IsRunningProcess("wolftü.exe"))//wolftü Çalışmıyorsa Uygulamayı Sonlandır. Application.Exit();
11 Kas 2017 Konuyu başlatan #12 BlueBuddy B Üye Katılım 24 Eki 2017 Mesajlar 31 Tepki puanı 0 Yaş 28 8 HİZMET YILI microengine' Alıntı: Merhaba, şöyle bir yöntem var: using System.Diagnostics; using System.Linq; bool IsRunningProcess(string procName) { procName = procName.Replace(".exe", ""); if (System.Diagnostics.Process.GetProcesses().Any(proc => proc.ProcessName == procName)) return true; return false; } //kod içine şöyle yazılabilir if(!IsRunningProcess("wolftü.exe"))//wolftü Çalışmıyorsa Uygulamayı Sonlandır. Application.Exit(); Genişletmek için tıklayın ... eyw kardesim çalıştı
microengine' Alıntı: Merhaba, şöyle bir yöntem var: using System.Diagnostics; using System.Linq; bool IsRunningProcess(string procName) { procName = procName.Replace(".exe", ""); if (System.Diagnostics.Process.GetProcesses().Any(proc => proc.ProcessName == procName)) return true; return false; } //kod içine şöyle yazılabilir if(!IsRunningProcess("wolftü.exe"))//wolftü Çalışmıyorsa Uygulamayı Sonlandır. Application.Exit(); Genişletmek için tıklayın ... eyw kardesim çalıştı
11 Kas 2017 #13 microengine M Üye Katılım 7 Kas 2017 Mesajlar 14 Tepki puanı 2 Yaş 29 8 HİZMET YILI BlueBuddy' Alıntı: eyw kardesim çalıştı Genişletmek için tıklayın ... rica ederim, kolay gelsin
4 Ocak 2018 #14 Tumnickleralinmis T Süper Üye Katılım 20 Kas 2017 Mesajlar 621 Tepki puanı 48 Ödüller 6 8 HİZMET YILI Sağol kardeşim ise yarar
4 Ocak 2018 #15 Tumnickleralinmis T Süper Üye Katılım 20 Kas 2017 Mesajlar 621 Tepki puanı 48 Ödüller 6 8 HİZMET YILI Bilgi için teşekkürler