9 Nis 2023 #1 KaziMazi01 Uzman Üye Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 150 Tepki puanı 2 Ödüller 2 Sosyal 3 HİZMET YILI Hileyi yükle diyorum oyuna giriyorum enter tuşuna basıyorum ses geliyor maça giriyorum ama adamlar vb gözükmüyor hile çalışmıyor.
Hileyi yükle diyorum oyuna giriyorum enter tuşuna basıyorum ses geliyor maça giriyorum ama adamlar vb gözükmüyor hile çalışmıyor.
Çözüm Majest 9 Nis 2023 1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Clientten dx9 modunu açınız 5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın 6- Bios up/down yapın.
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın. 2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 4- Clientten dx9 modunu açınız 5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın 6- Bios up/down yapın.
10 Nis 2023 #21 berat Arabaci B Uzman Üye Katılım 13 Nis 2022 Mesajlar 207 Tepki puanı 17 Ödüller 4 Yaş 27 4 HİZMET YILI motor ayarlarını open gl yaptınmı dirext te çalışmıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
10 Nis 2023 #22 ghaster 01 Ultra Üye Katılım 15 May 2022 Mesajlar 1,524 Çözümler 2 Tepki puanı 81 Ödüller 5 4 HİZMET YILI gameloopu silip tekrar yuklemeyi deneyeiblrisn Oyla 0 Olumsuz oyla