The story about good
Ultra Üye
Eski oyunları oynamam lazım neticede daha keyifli geliyor benim içinyada direk hitman absolution'a kayabilirsin (ben gibi)
bendede öyle bir fantezi var eski oyunlar daha keyifliEski oyunları oynamam lazım neticede daha keyifli geliyor benim için= en iyisi tekrardan ripsiz indirmek doğru söylüyosn oky
Thief çok güzeldi mesela ayrıyetten bende ps2 hastalığı var 30 küsür orjinal oyun 4 tane 2 slim 1 fay ( 1 tane daha vardı sattım ) ve daha birsürü kopya oyun 1 ps1 ve orjinal oyunları var ben bu işi koleksiyona vurdumbendede öyle bir fantezi var eski oyunlar daha keyifli
10 yıl sonra antika diye paraya vurursun xdThief çok güzeldi mesela ayrıyetten bende ps2 hastalığı var 30 küsür orjinal oyun 4 tane 2 slim 1 fay ( 1 tane daha vardı sattım ) ve daha birsürü kopya oyun 1 ps1 ve orjinal oyunları var ben bu işi koleksiyona vurdum
10 yıllık jelatininde hürriyetin kuponla dağıttığı 15 bilgisayar oyunu seti de duruyor10 yıl sonra antika diye paraya vurursun xd
20 tl oyun şu günlerde 20 tl :/ olmaz torrent candırKorsan mı korsan sa muhtemelen oyun dosyaları bozuktur bu arada paraya kıy orjinali al knk
aga bee torrent anılarımı canlandırdın20 tl oyun şu günlerde 20 tl :/ olmaz torrent candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?