Onaylı Üye
adam oc nasıl yapabilirim diye sormamış bilgisi olan yazabilir mi demiş sende direk kurbağa gibi demişsin msı ile yapılıyor diye dostum adam sistemini bozabilir bilmediği bir şey yaparsa lütfen forumda elektronik aletlerle ilgili konularda bilgimiz var ise doğru cevaplar verelim yorum için kullanmayalımMsi afterburner OC yapabilirsin
gereğinden fazla oc yaparsa sistem yük altına girince kendini kapatıyor zaten araştıra araştıra öğrenebilir ayrıca neden bilgisayarı bozsun ? sıcaklık değerleri 75-80 derecenin üzreinde değilse hiç bir zararı yok ayrıca radeon grafik ayarlarından yaparsa sistem otomatik olarak en yii değerleri yapar msi afterburnerdada var bu seçenek istersen kendi nelle yapıyorsun en başta dediğim gibi afterburnerda aşırı fazla oc yaaprsan sistem yük altına girdiği gibi kapatır kendiniadam oc nasıl yapabilirim diye sormamış bilgisi olan yazabilir mi demiş sende direk kurbağa gibi demişsin msı ile yapılıyor diye dostum adam sistemini bozabilir bilmediği bir şey yaparsa lütfen forumda elektronik aletlerle ilgili konularda bilgimiz var ise doğru cevaplar verelim yorum için kullanmayalım
sıcaklığa ve ekran kartının kalitesine göre ömrü kısalır yada artarEkran kartının ömrü kısalıyor tavsiye etmem.
Ekran kartı zaten oc edition olduğu için oc yapmasına gerek yok.Gereksiz oc ekran kartının ömrünü kısaltır ve dediğin gibi sistem kendini kapatır peki bu adam her ısındığında sistem kendini kapatınca napıcak hiç oyun filan oynamiyicak mı ?gereğinden fazla oc yaparsa sistem yük altına girince kendini kapatıyor zaten araştıra araştıra öğrenebilir ayrıca neden bilgisayarı bozsun ? sıcaklık değerleri 75-80 derecenin üzreinde değilse hiç bir zararı yok ayrıca radeon grafik ayarlarından yaparsa sistem otomatik olarak en yii değerleri yapar msi afterburnerdada var bu seçenek istersen kendi nelle yapıyorsun en başta dediğim gibi afterburnerda aşırı fazla oc yaaprsan sistem yük altına girdiği gibi kapatır kendini
ve bilmediği bir şeye oc yaparsa bir şeyleri yakabilir oc için tecrübe gerek her önüne gelen yapamaz moruk biraz ilgili olun ya şu konularda recep baltaş filan izleyin tehcnopatta takılın bu konular adı altında her dakikanızı oyuna harcamayın sonra ekran kartına bir şey olmaz kendini kapatır O oluyor.Ekran kartı zaten oc edition olduğu için oc yapmasına gerek yok.Gereksiz oc ekran kartının ömrünü kısaltır ve dediğin gibi sistem kendini kapatır peki bu adam her ısındığında sistem kendini kapatınca napıcak hiç oyun filan oynamiyicak mı ?
aga bilgisayara ilk ilgi duymaya başladığımda senin dediğin şeyleri yapuyorddum fakat senin dediğin gibi elini korkar alıştırısan asla bir şey öğrenemzsin moruq biraz çaba vermek lazım seninde haklı olduğun konular var ama zamanla öğrenir ben burada kimseye kötülük yapmıyorum git son ayarlarda oc yap hiç bir şey olmaz demedim hem msi after burnerda hemde radeon grafikde en iyi oc seçeneğini ayarlama modu var eğer öyle yapsa bile bu bir gpu cpu değil 6 ayda bir termal macun değiştirip fanları temizlemen gerekmiyor daha uzun bir süre dayanbiliyor ekran kartları anında 100 dereceye çıkıp yanıcak bir kart değil yani iş burada senin gibi millete sallamakla olmuyor iyi forumlarEkran kartı zaten oc edition olduğu için oc yapmasına gerek yok.Gereksiz oc ekran kartının ömrünü kısaltır ve dediğin gibi sistem kendini kapatır peki bu adam her ısındığında sistem kendini kapatınca napıcak hiç oyun filan oynamiyicak mı ?
Post automatically merged:
ve bilmediği bir şeye oc yaparsa bir şeyleri yakabilir oc için tecrübe gerek her önüne gelen yapamaz moruk biraz ilgili olun ya şu konularda recep baltaş filan izleyin tehcnopatta takılın bu konular adı altında her dakikanızı oyuna harcamayın sonra ekran kartına bir şey olmaz kendini kapatır O oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?