Sağ olun hocam öneriniz için .Sadece zed oynayarak 7lvl yapabilirsin. Her gün lol oynayarakta hızlı lvl alabilirsin. Rica ederim iyi forumlar.
Teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için .bu sitede biraz bakınırsan hesap kasma botu tarzı birşey vardı. sen oyunda değilken onu açık bırakabilirsin bu sayede hesap kasar.
Hatta linkini de vereyim bu olması gerek : TIKLA GİT
Hocam ben orda dedimki hem hızlı level kasarken aynı zamanda zedi hızlı 7 lvl yapmayı söyledim . Siz sadece lvl diyosunuz aramda istediğim hero gelme hilesi veya bugu varsa söyleyin yapalım.Aramda iyi level kasılıyor diye biliyorum hem hızlı hem kısa aram deneyebilirsin
I already knew that it can contract easily with bots. But thank you anyway.you can use bots, i know one which is pretty safe, so if you don't want to play you can search an good one
aram boost ile istediğim karakteri alabiliyormuyuz ? sadece kostüm veriyor diye biliyodumvalla günde çok zorlasam 2-3 lvl anca alıyorum.bol bol aram at hızlı atlıyorsun.üstüne birde boost ile istediğin karakteri al
Orada demek istediği aram booslta öz kasıp istediğin yeni karakterleri satın almakaram boost ile istediğim karakteri alabiliyormuyuz ? sadece kostüm veriyor diye biliyodum
he pardonOrada demek istediği aram booslta öz kasıp istediğin yeni karakterleri satın almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?