Süper Üye
ailem öğrenmeden halletmem lazımHoca ne hocası bu arada yani ben anlamıyorum insaf etse biraz adam karşısındakide insan tamam devamsızlıgın olabilir ama yani halledilebilirde dünyanın sonumu geldi birşey demicem daha boyle madur bır duruma. Şey yap bence ailenle birlikte hocayla bir görüşün ailen olsun yanında cıkar yol bulunur. iyi günler dilerim
lise değil üniversitedevamsızlığın varsa onlar pek bişey yapamaz ailenle müdürle falan görüş
hocam üstte yazdım ya ailemin haberinin olmaması lazım diyeGeçmiş olsun öncelikle hocam. Veliniz ile gittinizmi müdürle konuşmaya ?
hocayla konuşabiliyorum zaten hem öyle mesaj göndermek gibi olur birazSeni bırakmak isten hocanın mutlaka konuştuğu yakın olduğu başka hocalar vardır o hocalardan konuşmalaranı rica edebilirsin
bence de en mantıklısı bu sekildeailenle git kanka bence tek başına bişey çözemessin
Knk ya daha gelecek seneye bakcan başka yol yok gibihocayla konuşabiliyorum zaten hem öyle mesaj göndermek gibi olur biraz
aynen öyleböyle şeyler başıma çok geldi aile şart ailen gelmeden hiçbir şey yapmıyorlar ailenin öğrenmesi lazım
yok aslaaynen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?