Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Tamamdır dediğin gibi yaparım. Ayıptır sorması sence tahminen ne kadar sürede 0.2590 civarlarına tekrardan geri döner ?bekle artmaya başlayacaktır satma
Peki 750 yatırdığım para şuanda 480 500 arası oynuyor. Bu parayı zarardayken çeksem nasıl tekrar eski fiyata geri getiririm veya kar yaparım. Kripto sanal para, yatırım vs. yeni başladım bilgim yok, toyum. Nasıl katlayabilirim ve nereye oynamalıyım? Bana yardımcı olup fikir verirsen mutlu olurumHolo btt yi yüksekten alan kısa vadede battı kanka. Uzun vadede hiçbir coin üzmez , fakat bunu bekleyecem derken 6 ayını heba edersin. Bana kalırsa zararını kabul et , ayı sezonu gelmeden parayı düzeltmene bak ytd
Daha fazla zarar almak istemediğim için işi bilenlere danışıyorum dostum.Bekle hemen çekme. Niye zarar ile kapatasınki.
Öyle yapmayı düşünüyorum ama bakalım hayırlısı olsun.Biraz daha bekle illa yükseliş olur
Ben o işleri bıraktım kazmaya başladım. En güzeli o. Kendi ringini kur kendin kaz. Tertemiz iş.Tamamdır dediğin gibi yaparım. Ayıptır sorması sence tahminen ne kadar sürede 0.2590 civarlarına tekrardan geri döner ?
Post automatically merged:
Peki 750 yatırdığım para şuanda 480 500 arası oynuyor. Bu parayı zarardayken çeksem nasıl tekrar eski fiyata geri getiririm veya kar yaparım. Kripto sanal para, yatırım vs. yeni başladım bilgim yok, toyum. Nasıl katlayabilirim ve nereye oynamalıyım? Bana yardımcı olup fikir verirsen mutlu olurum
D
Daha fazla zarar almak istemediğim için işi bilenlere danışıyorum dostum.
Holo ya 25.90 dan 650 yatırmıştım. Tam yüksekteyken maalesefOrda yatırdığın parayı aklından çıkartıp uzun vade beklerim derim ben. Şuan bu düşüşte satın alan çok olucak, fazla satın alınan şey enderleşeceği için otomatik olarak yavaş yavaş fiyatı artmaya başlayacak. Uzun vade de kâr edersin merak etme, sakla paranı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?