No, just a designIt's a game?
Işıkları ayarlayınca yansıma da artınca en ufak piksele kadar alıyorGüzel olmuş bro ışıklarda ayarlandıktan sonra süper olur bence
Ben rez alayım şimdidenIşıkları ayarlayınca yansıma da artınca en ufak piksele kadar alıyor
o zaman 2.30 3 saati bulur render süresi diye düşünüyorum teşekkürler
Valla tasarıma geri dönersem ışıkları açıp yeniden alabilirim renderı Teşekkür ediyorum yorumların içinBen rez alayım şimdidenbirgün denersen görmek isterim merak ettim nasıl olacak
Teşekkürleremeğine sağlık güzel paylaşım.
Eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.
Teşekkürlerhoş duruyor
Ne demek rica ederim bende video render lara merak sarmıştım bir aralar bilgisayarın performansı yetmeyince malum 1 güne yakın bitmesini beklemek zorunda kalınca vazgeçtimValla tasarıma geri dönersem ışıkları açıp yeniden alabilirim renderı Teşekkür ediyorum yorumların için
Post automatically merged:
Teşekkürler
Not a play room but a study room (can also be used for gaming) the colors are pretty bright but I turned the lights off to shorten the rendering time thx for opinionThe room was good but you need some additional enhancements. If I were an owner of this room, the first thing that I can do is making a theme (such as color) which is comfortable to view in first impression. For example, if you want to make a room as gaming type then find some reference.
teşekkürler
Ayrıntılı yapınca epey uzun sürüyor haklısınNe demek rica ederim bende video render lara merak sarmıştım bir aralar bilgisayarın performansı yetmeyince malum 1 güne yakın bitmesini beklemek zorunda kalınca vazgeçtim
wow, nice designNot;Ev tasarımı bana ait değil içindekileri ben ayarladım sadece. (mac bilgisayar template) (televizyon ünitesi de evin içinde vardı değiştirmek istemedim)
Not; Hızlı render alsın diye ışıkları kapattım ancak bir veya iki tanesi açık kalınca yansımalar çok kötü durmuş yapacak bir şey yok (Render Süresi 45dakika)
Not; Render süresini olabildiğince indirmek için çoğu şeyi kıstıtm gölgeler biraz kötü gözükmüş (en azından bazı yerler) bunun için üzgünüm
Not;Ortadaki masanın ayakları normalde var ancak ışık oraya vurmadığı için gözükmüyor
C4d Serüvenim yeni başlıyor, ilk adım her şeyden önemlidir bence
Ekli dosyayı görüntüle 41458
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?