NumLock tuşuna basmanız yeterli olur olmaz ise fn+numlock basın
Hocam normalde tuş çalısıyor mu mesela 7 ye tıklayınca 7 yazıyor mu?ikiside olmuyor tepki vermiyor
yazıyor 7 ve 1 onlarda sıkıntı yok ama altındakini aktif edemiyorum numlock kapalı fn bastım fn+numlcok bastım açık da denedim tepki yok ekran klavyesinde basabiliyorum sadeceHocam normalde tuş çalısıyor mu mesela 7 ye tıklayınca 7 yazıyor mu?
Hocam bunun baska bir çözümü yok yani tuş da çalışıyormus bütün fn ve numlock kombinasyonlarını deneyin illa birisi olucaktıryazıyor 7 ve 1 onlarda sıkıntı yok ama altındakini aktif edemiyorum numlock kapalı fn bastım fn+numlcok bastım açık da denedim tepki yok ekran klavyesinde basabiliyorum sadece
ekran klavyesinde baş ve son tuşları home ve end görevi görüyor
burda algılıyor o sistem ama oyunun içinde çalışmıyor knight oynuyorum oyun içi sadece ekran klavyesi ile oluyorShift tuşuna basılı tutup basacaksın.
Knight konusunda yardımcı olamayacağım @Adc Main yazmış istersen onları deneburda algılıyor o sistem ama oyunun içinde çalışmıyor knight oynuyorum oyun içi sadece ekran klavyesi ile oluyor
chrome da algılıyor shift ile basınca o ayarı yaparsam oyunda da algılar mı shift ile basıyorum oyunda algılamıyorMerhaba. Bios ayarlarında Function key Support ayarını aktif edersen sorunun çözülecektir.
Her cihazda farklı tepki veriyor tuşların yerine göre. Yalnız aktif edersen bu sefer aynı durumda 7 tuşu olacak. 7ye bastığında 7 basmayacak yanichrome da algılıyor shift ile basınca o ayarı yaparsam oyunda da algılar mı shift ile basıyorum oyunda algılamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?