Honey Gain benzeri uygulamalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
honey gain gibi uygulamalar varmı varsa daha iyi kazandırıyormu

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
başlamayı düşünüyorum nft işlerine girmeyi düşünüyorum
Post automatically merged:

earnappe bakıcam

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
honey gainde birden çok cihaza bağlarsak daha çokmu kazandırıyor baktığıma göre internete göre kazandırıyorda pek bilgili değilim
earnapp ve honeygainde birden çok cihaz bağlayabilir ve daha fazla kazanabilirsiniz ama artık iki uygulamada 1 modemden 1 cihaz kullandırtıyor. Modemin ip sini pc deki uygulamasında kullanırsan telefondan kullanamıyorsun. Telefondan da kullancaksan ya başka wifi bulman lazım yada mobilini açman gerekiyor. Cihaz sayınız ne kadar çok olursa kullanacağı internet miktarı fazla olacağından kazancınız artacak.

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
earnapp ve honeygainde birden çok cihaz bağlayabilir ve daha fazla kazanabilirsiniz ama artık iki uygulamada 1 modemden 1 cihaz kullandırtıyor. Modemin ip sini pc deki uygulamasında kullanırsan telefondan kullanamıyorsun. Telefondan da kullancaksan ya başka wifi bulman lazım yada mobilini açman gerekiyor. Cihaz sayınız ne kadar çok olursa kullanacağı internet miktarı fazla olacağından kazancınız artacak.
2 tane modemim varsa 2 sinide bağlayabilirim değilmi

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
çok yüksek meblalar kazanmıyosun ama anket doldurup haftada 15 dolar kazabilirsin nerden baksan iyi para
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

onun dışında şu varmış bilmiyorum araştırırsın swagbucks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...