eren21824' Alıntı:beyler Sorunlar varsa yaza bilirsiniz cevaplarım
#MorpHeus' Alıntı:Renkleri değiştirip orada küfürlü siler misin ? Yoksa ben sileceğim
SEMİH11' Alıntı:S.A ARKADAŞLAR BEN 4 GÜNDÜR YAZIYORUM BANA YARDIM EDEN OLMADI YEŞİLE DÖNMÜYOR YAZILAR BİKERE ÇALIŞTI BİRDAHA ÇALIŞMADI LÜTFEN YARDIM EDİN YAZMAKTAN SIKILDIM VALLA
BANA Bİ YARDIM ETSEN YAZILAR YEŞİLE DÖNMÜYOR
#MorpHeus' Alıntı:Renkleri değiştirip orada küfürlü siler misin ? Yoksa ben sileceğim
admin 3 4 gündür konuya yazıyorum cevap bile vermediniz bi yardım edin artık
LazHayalet' Alıntı:SEMİH11' Alıntı:S.A ARKADAŞLAR BEN 4 GÜNDÜR YAZIYORUM BANA YARDIM EDEN OLMADI YEŞİLE DÖNMÜYOR YAZILAR BİKERE ÇALIŞTI BİRDAHA ÇALIŞMADI LÜTFEN YARDIM EDİN YAZMAKTAN SIKILDIM VALLA
BANA Bİ YARDIM ETSEN YAZILAR YEŞİLE DÖNMÜYOR
admin 3 4 gündür konuya yazıyorum cevap bile vermediniz bi yardım edin artık
SEMİH11 Sayin Üyemiz Bu Konuyu Yorum Yaparak Değil TS3 Adresimize Gelip Çözüm Ariyabilirsiniz. İyi Günler
TEAMSPEAK SERVERİMİZ "MH.TS3SELF.COM"
eren21824' Alıntı:Yeşil e dönmesi için
- R3klamlara tıklaman gerekir mı gelmiyor yeşil e nie dönmüyor ss sini atarsan daha iyi
- anlata bilirim kardeşim
SEMİH11' Alıntı:eren21824' Alıntı:Yeşil e dönmesi için
- R3klamlara tıklaman gerekir mı gelmiyor yeşil e nie dönmüyor ss sini atarsan daha iyi
- anlata bilirim kardeşim
S.A DÖDÜĞÜN İÇİN SAOL NUMARALARA TIKLIYORUM AMA YEŞİL OLMUYOR SARIDA KALIYOR
naplyo' Alıntı:Silah görünmeme olayında oyunu kapatıp vs. vs. demişin.
Ama o olay kalıcı değil değişken bi olay. 2 haftadır inceliyorum
Her map değişebiliyor. Town da sırtındaki silah gözüküyorsa oyunda gözükmüyor. Oyunda gözükmez bir dahaki ele düzelir.
Değişkendir tamamen. Her silahda olabilir.
Ve
Sende görünmeyen silahı o odada başka bi oyuncu kullanırsa senin FPS düşer 1 e kadr düşebilir ve düzelmez. O oyuncu odadan çıksa dahi düzelmez.
Tek yolu senin odadan çıkman. PVP de iseniz geçin köşeye bekleyin COOP da iseniz sıkıntıbaşlarda iseniz çıkın hiç vakit kaybetmeden ama ortalarda veya sondaysanız yapcağnız bişey yok beklemek zorundasınız bi köşeye geçip. FPS 1'e indiği zaman kıpırdamak bile imkansız.
'Full hit' de iken coop modunda kapıları açarken kasma oluyor bu sorunu şu şekilde çözebilirsiniz;
Hile panelinde 'Full hit' seçili olsun. Kapılara yaklaştığınızda kapatın sonra yine açın.
Ve 'Full hit' de şu işe yarıyor;
Full hit açmassanız 4-5 mermiden biri hedefe gitmez sağa sola yukarı aşşağı gider. Bunu anlamak içinse 3 tarafı kapalı bi yere geçin ve tek bi yana tarayın. Sonra diğer duvarlara bakın
Çözümü ise;Sıkarken sürekli nişan alıp bırakın. Bu olay daha çok merminin hedefe ulaşmasını sağlayacaktır
HİLENİN YAPIMCILARINDAN BİRİ TS ÜZERİNDEN YARDIM EDEBİLİRMİ ? HİLE HAKKINDA Bİ KAÇ TEORİM VAR DA. ŞU AN BEN VE BİR KAÇ ARKADAŞIM ÇALIŞTIRABİLİYORUZ. ÇALIŞTIRMA MANTIĞINI SÖYLERSEM BELKİ İŞİNİZE YARAYABİLİR.
çalısıyorsa bır banada yardımcı olurmusunkerem46' Alıntı:naplyo' Alıntı:Silah görünmeme olayında oyunu kapatıp vs. vs. demişin.
Ama o olay kalıcı değil değişken bi olay. 2 haftadır inceliyorum
Her map değişebiliyor. Town da sırtındaki silah gözüküyorsa oyunda gözükmüyor. Oyunda gözükmez bir dahaki ele düzelir.
Değişkendir tamamen. Her silahda olabilir.
Ve
Sende görünmeyen silahı o odada başka bi oyuncu kullanırsa senin FPS düşer 1 e kadr düşebilir ve düzelmez. O oyuncu odadan çıksa dahi düzelmez.
Tek yolu senin odadan çıkman. PVP de iseniz geçin köşeye bekleyin COOP da iseniz sıkıntıbaşlarda iseniz çıkın hiç vakit kaybetmeden ama ortalarda veya sondaysanız yapcağnız bişey yok beklemek zorundasınız bi köşeye geçip. FPS 1'e indiği zaman kıpırdamak bile imkansız.
'Full hit' de iken coop modunda kapıları açarken kasma oluyor bu sorunu şu şekilde çözebilirsiniz;
Hile panelinde 'Full hit' seçili olsun. Kapılara yaklaştığınızda kapatın sonra yine açın.
Ve 'Full hit' de şu işe yarıyor;
Full hit açmassanız 4-5 mermiden biri hedefe gitmez sağa sola yukarı aşşağı gider. Bunu anlamak içinse 3 tarafı kapalı bi yere geçin ve tek bi yana tarayın. Sonra diğer duvarlara bakın
Çözümü ise;Sıkarken sürekli nişan alıp bırakın. Bu olay daha çok merminin hedefe ulaşmasını sağlayacaktır
HİLENİN YAPIMCILARINDAN BİRİ TS ÜZERİNDEN YARDIM EDEBİLİRMİ ? HİLE HAKKINDA Bİ KAÇ TEORİM VAR DA. ŞU AN BEN VE BİR KAÇ ARKADAŞIM ÇALIŞTIRABİLİYORUZ. ÇALIŞTIRMA MANTIĞINI SÖYLERSEM BELKİ İŞİNİZE YARAYABİLİR.
aga sende hile calısıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?