Loader üzerinde hoonds hilesi güncel görüküyor ancak Server olarak sadece Kore ve EU için geçerli TR Serverinde Güvenlik oldugu için Çalışmıyor ve bende şuan Projelerim olmadıgı için güncelleyemiyorum yapacak bişey yok.Client te hoods hilesi kullanılabilir gozukuyor ama oyuna girdikten 2 dakika sonra log verıyor ? ve en son guncelleme 2017 de yapılmıs. acaba guncelleme gelecekmı? hile guncel deyince cafe olarak tekrar basladık yaklaşık 20 kişiyiz ne zaman update edersınız cevabınızı beklıyoruz. Tesekkurler
Loader üzerinde hoonds hilesi güncel görüküyor ancak Server olarak sadece Kore ve EU için geçerli TR Serverinde Güvenlik oldugu için Çalışmıyor ve bende şuan Projelerim olmadıgı için güncelleyemiyorum yapacak bişey yok.
Wolftü Dword Hack güncellendimi ? Ne zaman güncellenir ??Loader üzerinde hoonds hilesi güncel görüküyor ancak Server olarak sadece Kore ve EU için geçerli TR Serverinde Güvenlik oldugu için Çalışmıyor ve bende şuan Projelerim olmadıgı için güncelleyemiyorum yapacak bişey yok.
KNK STEAM SW SİNİ İNDİRMEN GEREK ODA TR DE ÇIKMIYO Bİ LİNK VARDI ONLA GİRİYON UNUTTUM LİNKİHazır konu üzerinde iken yeni bir konu açmamak adına bende birşey sormak istiyorum bu Kore ve EU serverlerınde oynamak için Vpn gibi ek yazılımlara ihtiyaç duyuyormuyuz yoksa direkt ilgili server'a ait Client'ı yükleyip giriş yapabilirmiyiz ?
KNK STEAM SW SİNİ İNDİRMEN GEREK ODA TR DE ÇIKMIYO Bİ LİNK VARDI ONLA GİRİYON UNUTTUM LİNKİ
aynen knki ben yaptımda boş oyun kimse yokEvet forumda bununla ilgili bir konu gördüm ve bilgisini aldım. steamapp:// gibi başlayan bir link o link otomatik olarak steam'i açıp indiriyormuş Eu'yu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?