hoonds The Last Hope Kasma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Allah Için Biriniz Yardım Edin hoonds The Last Hope Hilesini Kunlanınca Log Vermiyor Fakat Feci Halde Kasıyor Birde Sadece Bende Değil Odada Oyuna Giren Bazı Kişilerdede Kasıyor Bir Çözümü Varsa Söyleyin...
Şimdiden Teşekkürler MemoryHackers Ailesi... :heart:

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Damon-Salvatore' Alıntı:
nader11ndeu' Alıntı:
Oyunun kendisi kasıyor zaten :D

Yok Abim Normal Girince Kasmıyorda Hileyle Girince Nerdeyse Ekran Kartı Yanıcakmış Gibi Kasıyor O Derece Yani  :heart:

Hmm, leftspace gerekli bildirilerde bulunun, yüksek ihtimalle sleepsiz while bırakmıştır, yada bir kod diziminde hata vardır. Sonuçta hepimiz insanız, gece geç saatlere kadar sizlere program yetiştirmeye çalışıyoruz. Hepimizden fazla bu işi yapanda leftspace, uyku düzgün uyumuyor çocuk. Ondan dolayı özel mesaj at , yada facebook adresini biliyorsan yaz, zaten problem sadece kasmaysa kolayca çözülür diye umuyorum. Kolay gelsin, iyi forumlar.

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
Damon-Salvatore' Alıntı:
Yok Abim Normal Girince Kasmıyorda Hileyle Girince Nerdeyse Ekran Kartı Yanıcakmış Gibi Kasıyor O Derece Yani  :heart:

Hmm, leftspace gerekli bildirilerde bulunun, yüksek ihtimalle sleepsiz while bırakmıştır, yada bir kod diziminde hata vardır. Sonuçta hepimiz insanız, gece geç saatlere kadar sizlere program yetiştirmeye çalışıyoruz. Hepimizden fazla bu işi yapanda leftspace, uyku düzgün uyumuyor çocuk. Ondan dolayı özel mesaj at , yada facebook adresini biliyorsan yaz, zaten problem sadece kasmaysa kolayca çözülür diye umuyorum. Kolay gelsin, iyi forumlar.
Tamam Teşekkürler...  :heart:

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
Damon-Salvatore' Alıntı:

kontrol ettik bi sıkıntı yok oyuna hilesiz girsen bile kasma oluyor aşırı derecede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...