Hoparlor acilmayinca ses gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Telefonda arkadas aradi konusurken ses gelmiyo hoparloru acinca geliyo anlamadim telefonun bi ayari mi bozuk bilmiyorum yardim eder misiniz

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Ya ahizen bozulmuştur ya da mikrofon girişine şekerli bir sıvı yapışmış ya da iletken bir malzeme & sıvı kaçmıştır. Test etmek için kulaklık tak ses gelmiyorsa olabilir sesi aç kapa orda kulaklığın sesini açıp kapadığına dair bir simge vs. varsa yine aynı şekilde veya cihazının ahizesinde sıkıntı vardır onun da çözümü telefoncu kardeşim.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hoparlör Soketi bozulmuş olabilir

Telefonunuzda bir arıza olup olmadığını tespit etmek için kulaklık yardımıyla konuşmayı deneyin. Problem ortadan kalktıysa hoparlörünüz patlamış, bozulmuş ya da zarar görmüş olabilir.
Telefonunuzu yeniden başlatarak arama gerçekleştirin.
Bazı telefonlarda şarjın az olmasından dolayı ses kalitesiz gelebilmektedir. Telefonu şarj ederek tekrar deneyin.
Yazılım bozukluğu meydana gelmiş olabilir. Telefon içi uygulamalarında hatalar var olabilir. Telefonunuzu resetlemek ya da yedeklediğiniz ilk yedek dosyasını geri yüklemek bir çözüm olabilir.
Telefonunuzu kapatıp yeniden açmayı deneyin. Sonrasında ses ayarlarına giderek yeniden düzenleme yapın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...