knk bu çok iyi 250tl ye alabilceğin çok kaliteli hoparlör yok ama bu güzel benim kuzenimde var hayla kullanıyor 2018 de almıştık çok sağlam ürünArkadaşlar peki bütçeyi zorlayıp taksit ile linkteki hoparlörü alsam? Sizce nasıldır?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
güzel oda baya iyiJBL 4+1
YetmezHerkese merhaba. Monitörüme takacağım 3.5mm jak girişli olan hoparlör arıyorum. Bütçe 250TL olmak üzere sizden önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
2. el alacagina sifir alsin para biriktirip hocam2. el sitelerinde çok temiz e bulursun 100-150tl bandında
bak bunu sana tavsiye ederim dostum, güzel bi ürün bütçen uyuyorsa alabilirsinArkadaşlar peki bütçeyi zorlayıp taksit ile linkteki hoparlörü alsam? Sizce nasıldır?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şuna bir bak istersen işini görebilir 3.5mm jak girişli dark markanın 3 adet ürününü kullanıyorum biri mause biri işlemci soğutucu bir adette kasası var hepsinden memnunum bu ürünüde kalitedir kesinlikleHerkese merhaba. Monitörüme takacağım 3.5mm jak girişli olan hoparlör arıyorum. Bütçe 250TL olmak üzere sizden önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.