- Admin
-
Active alreadymake sure that you can see hidden files from Folder options menu
Kendim de sıfırlayabiliyorum dostum ve kendim sıfırlamak istiyorum ayrıca. Önerin için teşekkür ederim.pek önemli degil gizlenmesi programlar var rsthost gibi host sıfırlayabılırsın.
Değişen bir şey yok :/Başlat->Çalıştır-> çıkan ekrana "attrib -r -h -s C:\windows\system32\drivers\etc\hosts" yaz
Virüs programı her an aktif ve şuana kadar algılardır; virüs olarak algılasa. Ayrıca zaten Windows dosyası dostum, o yüzden virüs olarak algılamasını sanmam.vürüs programı vürüsde algılamış olabilirmi bi bak istersen
Oradan kaynaklı değil, işlem yapmamış defender.defender silmiştir belki onun geçmişine bakabilirsin
kendin sıfırlaman içinde bi dügme var orda kendi istediklerini çıkarabiliyorsun kendi istediklerini yaza biliyorsunActive already
Kendim de sıfırlayabiliyorum dostum ve kendim sıfırlamak istiyorum ayrıca. Önerin için teşekkür ederim.
Değişen bir şey yok :/
Virüs programı her an aktif ve şuana kadar algılardır; virüs olarak algılasa. Ayrıca zaten Windows dosyası dostum, o yüzden virüs olarak algılamasını sanmam.
Oradan kaynaklı değil, işlem yapmamış defender.
Birlikle aç ile not defteriyle açıyorum normalde dosyayı ve oradan (genellikle komple) istediklerimi siliyorum. Benim asıl istediğim hosts dosyasının tekrar eskisi gibi yerinde olması. Ayrıca verdiğin programa bakacağım, teşekkürler tekrardan.kendin sıfırlaman içinde bi dügme var orda kendi istediklerini çıkarabiliyorsun kendi istediklerini yaza biliyorsun
Rica Ederim Hiç Önemli DeğilBirlikle aç ile not defteriyle açıyorum normalde dosyayı ve oradan (genellikle komple) istediklerimi siliyorum. Benim asıl istediğim hosts dosyasının tekrar eskisi gibi yerinde olması. Ayrıca verdiğin programa bakacağım, teşekkürler tekrardan.
Düşünmen yeterli, teşekkürler.yazdım yazdım sonra yorumlara baktım dediklerimin hepsi yazılmış... Ne diyim bari kolay gelsin
Öncellikle ilgilendiğiniz için teşekkürler. Evet dediğiniz gibi sorunsuz bir şekilde kurdum uzantıyı lakin bir şey sormak istiyorum; 2 günde bir düzenli olarak hosts dosyamı komple temizleyip duruyorum. Bu yeni oluşturduğum hosts dosyasının içine de, senin o uzun verdiğin metini yazdım ya hani, onları şimdi temizleyebilir miyim komple ? Ayrıca gene her 2 günde temizleyebilecek miyim ?Bu genelde çözümdür yani sıfırdan oluşturmak. Öncelikle yeni bir not defteri oluştur ve içerisine aşağıda ki kodu yapıştır.
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost
Bu kodları yapıştırdıktan sonra not defterinden Dosya Menüsü - Farklı Kaydet - Dosya Adı : hosts Dosya türü olark ise : Tüm Dosyalar diyerek masaüstüne kaydedin.
Bunlardan sonra ise;
Herhangi bir klasörü açın > görünüm menüsünden > dosya adı ve uzantıları onay kutusunu tıklayın > daha sonra masa üstüne kaydettiğimiz hosts dosyasının uzantısını silelim ör : hosts.txt olur siz .txt silin uzantısını silmemizin nedeni hosts dosyalarının uzantısı olmaz
En son ise;
Oluşturduğunuz hosts dosyasını C:\windows\system32\drivers\etc\ buraya kopyalayıp yapıştırın sorun çözülecektir.
Videolu anlatım daBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapmevcut. İyi forumlar
Bu komutu denemiştim ama işe yaramamıştı dostum, ilgin için teşekkürler.Başlat->Çalıştır-> çıkan ekrana "attrib -r -h -s C:\windows\system32\drivers\etc\hosts" yaz
Öncellikle ilgilendiğiniz için teşekkürler. Evet dediğiniz gibi sorunsuz bir şekilde kurdum uzantıyı lakin bir şey sormak istiyorum; 2 günde bir düzenli olarak hosts dosyamı komple temizleyip duruyorum. Bu yeni oluşturduğum hosts dosyasının içine de, senin o uzun verdiğin metini yazdım ya hani, onları şimdi temizleyebilir miyim komple ? Ayrıca gene her 2 günde temizleyebilecek miyim ?
Bu komutu denemiştim ama işe yaramamıştı dostum, ilgin için teşekkürler.
Uzantıyı kurduktan sonra verdiğin komutlarla birlikte komple temizledim içeriğini. Ayrıca 2 günde bir tekrardan temizleyeceğim. Umarım doğru anlamışımdır ve yanlış bir şey yapmıyorumdur. TMAC programını biliyorum lakin internet gidiyor onunla değiştirince. Kendi yöntemimle, başka bir şekilde değiştiriyorum ben. Teşekkürler, iyi forumlarHerhangi bir hilede kullanıyor iseniz temizlemeniz daha uygundur. Zaten siz isteseniz de istemeseniz de, görseniz görmeseniz de Windows o hosts dosyasını oluşturmakta. Windows'un kendi orjinal hosts içeriğidir benim verdiklerim, herhangi bir sorun ile karşılaşmazsınız. Eğer sürekli hile kullanıyor iseniz MAC adresinizi de değiştirebilirsiniz bunun da bir sakıncası bulunmaz, bunun için de TMAC programını tavsiye ederim. İyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?