Host dosyasının içindekiler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
arkadaşlar lütfen bu soruyu sadece adminler ve bu konu hakkında bilgisi olanlar cevaplasın

Süreci size şöyle anlatayım yaklaşık 2 ay önce bilgisayarımı aldım ve fivem başladım ts de vs hiçbir sorun yoktu ve en sonunda lol sc si için mh loader yükledim o günden itibaren hosts dosyası kendi kendine gizleniyor açılmıyordu dosyanın içine baktığımda ise değişik değişik cheat siteleri karşıma çıktı mh da dahil sorun mh loaderden kaynaklı mıdır yoksa başka birşey mi oldu? lütfen sadece adminler cevaplasın Doğru konuşlım lütfen

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
3 yıllık mh kullanıcısıyım ve hicbir şekilde böyle bi sorun görmedim mh den oldugunu sanmıyorum hocam.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
arkadaşlar lütfen bu soruyu sadece adminler ve bu konu hakkında bilgisi olanlar cevaplasın

Süreci size şöyle anlatayım yaklaşık 2 ay önce bilgisayarımı aldım ve fivem başladım ts de vs hiçbir sorun yoktu ve en sonunda lol sc si için mh loader yükledim o günden itibaren hosts dosyası kendi kendine gizleniyor açılmıyordu dosyanın içine baktığımda ise değişik değişik cheat siteleri karşıma çıktı mh da dahil sorun mh loaderden kaynaklı mıdır yoksa başka birşey mi oldu? lütfen sadece adminler cevaplasın Doğru konuşlım lütfen
Dostum o erişim engeli koyulan sitelerdir . herhangi bir hileyi loadladığınızda otomatik olarak host dosyanızda değişim olur .

https://memoryhackers.org/konular/m...lgilendirmesi-hosts-file-announcement.197942/

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam bende de böyle bir olay yaşanmıştı ama MH den dolayı deil farklı bir hilede virüs vardı. PC yi yaratmanızı oneririm

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
yani kral kusura bakma bilmediğimden dolayı ama şuan virüsleri temizledim ts gayet iyi çalışıyor lolde sc açmayı tekrar denicem bakalım bişiler olucakmı
Hiçbir şey olmaz merak etme ts ne de bir şey olmaz zarar gelmez kafan rahat olsun hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...