Hocam problemi MemoryUI loader'i indirerek çözmüş bulunmaktayım artık hosts'u istediğim gibi editleyebiliyorum.Maalesef bunlar haricimde bir bilgim yok içinde çok bir belgeniz yoksa format atıp bu sorundan direkt kurtulabilirsiniz, haricinde konuyu açık bırakıyorum belki bilen bir başkası varsa yardımcı olacaktır. İyi forumlar.
Verdiğiniz videodaki Iobit unlocker sürümü hosts doyasını sildi fakat ben yeni hosts dosyasını atsam bile hosts doyasını düzenleyip kaydedemiyorum.Merhabalar aşağıdaki .bat dosyasını deneyebilirsiniz.
Bu konuya göz atın.
https://memoryhackers.org/konular/memoryhackers-giremiyorum-i-can-not-enter-to-memoryhackers.198275/
Ayrıca şu videoya da göz atabilirsiniz. IObit Unlocker programının çözemediği bir durum görmemiştim.
IObit unlock ile etc dosyasının tamamının iznini almayı dener misiniz? Ardından düzenlemeye çalışın.Verdiğiniz videodaki Iobit unlocker sürümü hosts doyasını sildi fakat ben yeni hosts dosyasını atsam bile hosts doyasını düzenleyip kaydedemiyorum.
Dediğiniz şekilde denedim fakat maalesef sonuç yine aynı. CMD'de takown komudu ile etc'deki dosyaların iznini almaya çalıştığımda diğer tüm dosyalara başarılı diyor fakat hosts dosyasında acces denied yazıyor.IObit unlock ile etc dosyasının tamamının iznini almayı dener misiniz? Ardından düzenlemeye çalışın.
Maalesef bunlar haricimde bir bilgim yok içinde çok bir belgeniz yoksa format atıp bu sorundan direkt kurtulabilirsiniz, haricinde konuyu açık bırakıyorum belki bilen bir başkası varsa yardımcı olacaktır. İyi forumlar.Dediğiniz şekilde denedim fakat maalesef sonuç yine aynı. CMD'de takown komudu ile etc'deki dosyaların iznini almaya çalıştığımda diğer tüm dosyalara başarılı diyor fakat hosts dosyasında acces denied yazıyor.
Hocam problemi MemoryUI loader'i indirerek çözmüş bulunmaktayım artık hosts'u istediğim gibi editleyebiliyorum.Maalesef bunlar haricimde bir bilgim yok içinde çok bir belgeniz yoksa format atıp bu sorundan direkt kurtulabilirsiniz, haricinde konuyu açık bırakıyorum belki bilen bir başkası varsa yardımcı olacaktır. İyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?