Hosts!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
@LeftSpace @nader11ndeu @ioz @CauSXOXO Öncelikle merhaba, başka forumun loaderini kullanma kararı aldım ve kurdum açtım etc klasörüne gözükebilir halde 2 adet hosts ve hosts.ics dosyası yerleşti yüzlerce kodu toplayıp birleştirdiğim bi sürü hostunlocker bat dosyasını denedim fakat hepsinde erişim engellendi dosyanın izinlerini güvenlik ayarlarını kurcaladım fakat Silerken hep Administrator's' izin vermelidir diyor.
Bununla ilgili indirdiğim forumda konu açınca dediklerim aynen şu şekildi "tamam hosts atıyosunuz düşmanlığınız var ama bu hostslar başka bi forumun loaderini açınca zaten gidiyor yok unlocker yok şu insanın hakkını yiyorsunuz bunu silmek içinde nası ekliyosanız onun gibi bi dosya yapın uğraşmadan çözelim." 2dk sonra f5 attığımda siteden ip ban yediğimi gördüm ve size danışmak istedim. Örnek o forumun loaderini açıyorum giremiyorum çoğu siteye mh ui açınca düzeliyor benim bu forumda ilkkez bir yetkiliden bu tarz birşey isteyişim olucak lütfen geri dönüş yapın hostsu silip sizin yaptığınız hostsu attığı gibi bu hostsu silen ek dosya geliştiremezmisiniz sadece silsin her forumun hostsunu başka bir ek yararı zararı olmasın. Sizide anlıyorum aranızda olan olaylardan dolayı düşman sitelere girişi engelliyorsunuz onlarda sizi ama siz onlar gibi olmayın bu kadar userin hakkına onlar gibi girmeyin bana yardım edin lütfen bunu silmek için bir dosya yayınlayın her sefer format atmaktan loader aç kapa yapmaktan çok yoruldum. Sizde benim kadar eminsinizki bu sorunu yaşayan hem o forumdan hem bu forumdan masum binlerce user var bu kadar kişi içinde faydalı birşey yapmış olursunuz.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
IObit Unlocker programını indirin etc klasörüne sağ tıklayıp iobit seçeneğini seçin açıldıktan sonra kilidi aç yazan yerden kilidi aç ve sil deyin düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...