AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
dostum öncellikle hotfixi indiriyorsun c diskininden lolun dosyalarına giriyorsun orda game dosyayı var onu da açıyorsun hotfix dosyasyını oraya atıyorun tek yapman gereken önce ıd şifreni yazıp oyuna giriş yapıyorsun sonra dediğim şekilde oynuyorsun senin yaptığın muhtelemen game dosyasının içine girmeden atmaya çalışıyorsunduraynısı bendede var deneyim dedim sc yi hotfix yapıyorum yani dosyaları lol klasörüne atıyorum ama değiştir seceneği gelmiyor
dostum zaten client açıkken atıyorum oyunu başlatıyorum oyuna girince çöküyor oyunarkadaşlar hotfix çalışıyor client açıkken atın sonra girin
dostum hotfix oyunun eski sürümüyle sc açabiliyorsun güncelleme gelmedenhile şuan siz de çalışıyor mu ben de açılır açılmaz kapanıyor oyun, hotfix sorunu dediğiniz şey bu mu, yoksa başka bir şey mi?
düzeltme, genellikle mini bir güncellemeden sonra bir mini güncelleme almadan önce ligin önceki bir sürümünden bir oyun klasörü olduğu anlamına gelir, hile çalışmaz ve bazen düzeltmeyi kullanmanız gerekirhotfix olayı ne beyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?