Bildiklerimi anlatacağım şimdi olmazsa yapacağım başka bir şey yok.Sistemim:Win 10 Pro 64Bit Driverlarım Güncel
Donanım:4 GB RAM İntel Core İ5 8.Nesil Geforce MX110 VRAM 2GB
CSGO yu ilk yüklediğimde bir sıkıntım yoktu zamanla gözle görülür bir fps kaybı yaşadım.Yanıtlarınızı bekliyorum
Bildiklerimi anlatacağım şimdi olmazsa yapacağım başka bir şey yok.Sistemim:Win 10 Pro 64Bit Driverlarım Güncel
CSGO yu ilk yüklediğimde bir sıkıntım yoktu zamanla gözle görülür bir fps kaybı yaşadım.Yanıtlarınızı bekliyorum
Leptop ise laptop asiri isiniyorsa kendini sogutmak amaciyla durduruyor olabilir islemciyi. BIOS ayarlarindan SpeedStep gibi bir ayar varsa kapatmayi deneyin. PUBG'nin acilmama sorunu oyun dosyalarindan kaynakli olabilir, dosyalari dogrulayin.Sistemim:Win 10 Pro 64Bit Driverlarım Güncel
Unlost un yayınladdığı videodaki uygulamaları yaptım olağan fps de düştüBildiklerimi anlatacağım şimdi olmazsa yapacağım başka bir şey yok.
CS:GO'ya sağ tıkla.
Özelliklere tıkla.
Uyumluluk kısmına tıkla.
Tam ekran iyleştirmelerini devre dışı bırak.
Gerekli birkaç komut var başlangıç ayarlarına girerek steam'de daha iyi bir fps alabilirsin.
nvidianın panelinden gerekli ayarları yap aşağıda video bırakıcağım ordan bakarsan çok güzel bir artış alabilirsin.
Hepsi Günceldriver ları unutma
nvidia denetiminden gerekli ayarları yaparsan düzeleceğini söyleyebilirim.Unlost un yayınladdığı videodaki uygulamaları yaptım olağan fps de düştü
Diğer dediğini deneyeceğim
Post automatically merged:
Hepsi Güncel
İşe yaramadıinstall cc cleaner
Deneyip iyi bir sonuç alamadığımdan yazdımCsgo için yapılmış bir çok fps arttırma videoları var bunun için youtube ye yazman yeterli olucaktır
Dostum ayarlar düşük seviyede,Fpsimde sonradan kayıp yaşandı.nvidia denetiminden gerekli ayarları yaparsan düzeleceğini söyleyebilirim.
Teşekkürler deneyeceğimLeptop ise laptop asiri isiniyorsa kendini sogutmak amaciyla durduruyor olabilir islemciyi. BIOS ayarlarindan SpeedStep gibi bir ayar varsa kapatmayi deneyin. PUBG'nin acilmama sorunu oyun dosyalarindan kaynakli olabilir, dosyalari dogrulayin.
Ram olarak arkaplanda çalışan bir uygulamam yok oyundan önce kontrol ediyorum CSGO ayarlarım düşük.4gb ram günümüz oyunlarında çok yetersiz zaten fakat csgo da işlemciye önem verdiği için sıkıntı yapmaz hızlandırmak için ise çerezleri temizle csgonun ayarlarına bi bak grafik ayarlarına daha sonra pc ni kapat bi 30 sn bekle işlemcişn kendine gelsin yada görev yöneticisinden programları kontrol et hangisi fazla kullanıryor ramı kapat onları
Bendede MX130 4GB var 100+ fps alıyorum aniden 10 20 lere düşüp yeniden çıkıyor 3 kere aynı şeyi yaptıktan sonra kalıcı olarak 20 30 fps oynamaya başlıyorum banada yardımcı olurmusunuz ?Sistemim:Win 10 Pro 64Bit Driverlarım Güncel
Sistemim:Win 10 Pro 64Bit Driverlarım Güncel
same problem broSistemim:Win 10 Pro 64Bit Driverlarım Güncel
Dostum CSGO yu 2gb ramli pcmde oynraken sıkıntım olmuyordu 70-60 fps arası alıyordum.internette bunun için çoğu video var olmaz ise ramını arttırabilirsin 4 gb a 4 ekleyebilirsin 8 de daha iyi iş görür
Acaba silmem belli başlı bir hata vermesine sebep olabilirmi bilgisayarımda önemli projelerim varsenin için en güncel sürücü (NVIDIA) GeForce ile 445.75 kardeşim
bu driver sürümü sende varsa intelde bir sorun vardır
DDU İndir İntel ekran kartını sil ve yeniden başlat
Sonrasında ise windows update ye girip güncelleştirme denetle de
o otomatik kuracaktır iyi günler.
(YENİDEN BAŞLAT VE SONRA BANA DÖN)
Acaba silmem belli başlı bir hata vermesine sebep olabilirmi bilgisayarımda önemli projelerim varsenin için en güncel sürücü (NVIDIA) GeForce ile 445.75 kardeşim
bu driver sürümü sende varsa intelde bir sorun vardır
DDU İndir İntel ekran kartını sil ve yeniden başlat
Sonrasında ise windows update ye girip güncelleştirme denetle de
o otomatik kuracaktır iyi günler.
(YENİDEN BAŞLAT VE SONRA BANA DÖN)
Dediğimi yapDostum CSGO yu 2gb ramli pcmde oynraken sıkıntım olmuyordu 70-60 fps arası alıyordum.
Sanmıyorum çünkü intel Microsoft Basic Adapter ile çalışıyor ama sorunlardan ben sorumlu olmamDostum CSGO yu 2gb ramli pcmde oynraken sıkıntım olmuyordu 70-60 fps arası alıyordum.
Acaba silmem belli başlı bir hata vermesine sebep olabilirmi bilgisayarımda önemli projelerim var
Acaba silmem belli başlı bir hata vermesine sebep olabilirmi bilgisayarımda önemli projelerim var
Çok FPS arttırmazkanka nvidia denetim masasından ayar çekmeni öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?