Bildiklerimi anlatacağım şimdi olmazsa yapacağım başka bir şey yok.Sistemim:Win 10 Pro 64Bit Driverlarım Güncel
Donanım:4 GB RAM İntel Core İ5 8.Nesil Geforce MX110 VRAM 2GB
CSGO yu ilk yüklediğimde bir sıkıntım yoktu zamanla gözle görülür bir fps kaybı yaşadım.Yanıtlarınızı bekliyorum
Denedim sonuç alamadım iyi günlerDediğimi yap ve bana dön
geforce experience varsa oyunları optimize et
sürümü son sürüm olsun kontrol et
intel driver sil yükle
Bios açamadım sanırım yok başka bir önerin varmı.Leptop ise laptop asiri isiniyorsa kendini sogutmak amaciyla durduruyor olabilir islemciyi. BIOS ayarlarindan SpeedStep gibi bir ayar varsa kapatmayi deneyin. PUBG'nin acilmama sorunu oyun dosyalarindan kaynakli olabilir, dosyalari dogrulayin.
Kardeşim biliyoruz o kadarda değildaha öncede aynı tavsiye verildi mesaj kasmazsan sevinirimDriverların filan güncel dursun
kardesm onun için videolar var ama ekran kartı cok etki ediyor ekran kartını değiştirmende fayda var
Unlost'un videosunu yaptığında fps düşüşü yaşadığını söylemiş keşke konuyu okusaydın yaoyun pcne uyumsuz olabilir unlostun videosunu öneririm
kalitesiz hile kullanıyorsan mining yapıyor olabilirSistemim:Win 10 Pro 64Bit Driverlarım Güncel
Donanım:4 GB RAM İntel Core İ5 8.Nesil Geforce MX110 VRAM 2GB
CSGO yu ilk yüklediğimde bir sıkıntım yoktu zamanla gözle görülür bir fps kaybı yaşadım.Yanıtlarınızı bekliyorum
Buranın hilesini kullanıyorum onda mining yaspacağını düşünmüyorum eski donanıma sahip bir bilgisayarım daha varkalitesiz hile kullanıyorsan mining yapıyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?