HP kötü bir marka değil evet. ama asusun oyunlarda çok daha iyi olabileceğini düşnüyorum. bende sizinle aynı görüşteyim yaniAsus almanızı tavsiye ederim, Türkiye'de daha yaygın yani daha fazla teknik servisi ve bayisi var. Bu da işinizi oldukça kolaylaştıracaktır teknik bir aksaklıkta.
asus kanka açık ara farkla dunyanın en iyi performans veren firmasi bu arada bana göreKrallar selamlar. ik cihazda da rtx 3050 ve 10. nesil işlemciler bulunmakta ikiside 144hz özellikleri aynı fakat hangi markayı tercih edeyim çok arada kaldım. gönlüm bir tık fazla asus tuf dan yana. LÜTFEN KULLANAN VE DONANIMINI İYİ BİLENLER CEVAPLASIN bekliyorum.
asus ve hp ikiside sağlamdır. bana sorucak olursan asusu al derim teknik servisleri ilgileniyor sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.Krallar selamlar. ik cihazda da rtx 3050 ve 10. nesil işlemciler bulunmakta ikiside 144hz özellikleri aynı fakat hangi markayı tercih edeyim çok arada kaldım. gönlüm bir tık fazla asus tuf dan yana. LÜTFEN KULLANAN VE DONANIMINI İYİ BİLENLER CEVAPLASIN bekliyorum.
asusKrallar selamlar. ik cihazda da rtx 3050 ve 10. nesil işlemciler bulunmakta ikiside 144hz özellikleri aynı fakat hangi markayı tercih edeyim çok arada kaldım. gönlüm bir tık fazla asus tuf dan yana. LÜTFEN KULLANAN VE DONANIMINI İYİ BİLENLER CEVAPLASIN bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?